Annonce
forside

God træner løfter badmintonspillerne i Brørup

Spilleglæden er stor på alle niveauer i Brørup Badmintonklub, fastslår formand Kenni Birkelund.

Ansættelsen af Anders Søndergaard som træner har betydet en stor forskel for både spil og sammenhold i Brørup Badmintonklub, konstaterer formand Kenni Birkelund.

Brørup: Badmintonklubben i Brørup slutter sæsonen med at se tilbage på et år med gode resultater og godt sammenhold.

Hyggeholdet for de voksne, der har lyst til at spille badminton, men mangler en makker, endte med at blive et stort hold. Konceptet med, at alle kan være med, har virkelig slået igennem, og giver mange grin og spil. De mange motionister, som har valgt selv at leje en bane, er også blevet flere, og gør, at der om mandagen og onsdagen er godt gang i badmintonbanerne, fortæller BBKs formand Kenni Birkelund i en pressemeddelelse.

Klubbens årlige Natmintons-arrangement slog rekord med 70 børn og forældre, som i et halvt døgn trænede, legede, spiste og overnattede i hallen.

Annonce

Træning for top og begyndere

For andet år i træk sørgede sponsorer for økonomi til at ansætte en træner udefra. Anders Søndergaard, som året før kom fra Varde, har formået af motivere spillerne og giver dem et løft i udviklingen af deres spil. Det har givet en stor spilleglæde, rigtig mange sejre, medaljer og hyggetimer i hallen.

Klubbens ungdomsspillere er mere synlige end nogen sinde, og der bliver spillet rigtig mange turneringer; ved udtagelsen til landsmesterskab var Brørup den klub, som havde næstflest spillere med i Badminton Sydvest.

For de mindst rutineret spillere er klubben med i et samarbejde, hvor forskellige klubber mødes til interne turneringer. Her bliver spillerne udfordret på deres eget niveau - og det giver god træning samtidig med, at forældre lærer hvordan det er, at have deres børn med til turnering, forklarer Kenni Birkelund.

Børn kan træne gratis

Ved klubmesterskaberne var kun ungdommen repræsenteret i år, men det blev alligevel til 63 kampe og en klubfest for 80 børn og voksne.

Sæsonen er ikke helt slut for alle. Tre hold har kvalificeret sig til DM for hold og sidst i april er der individuelt DM for ungdom i Varde. Ungdomsspillere får tilbud om sommertræning frem til midt juni, og samtidig tilbyder klubben i år badminton for de mindste på fire-otte år, som kan træne gratis i halvanden måned i maj og juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce