Annonce
Tarm

Gode ben: Fire friske FDF'ere på gåben rundt om Ringkøbing Fjord

De fire friske FDF'ere på en frisk gåtur rundt om fjorden er fra venstre : Aleksander Dueholm Hansen (22 år), Lukas Martin Wick (22 år), Carina Frich Riber (21 år) og Sophie Bæk Lyngaa (25 år). Foto: Jørgen Kirk

Ringkøbing-Skjern: Man kan se Danmark og Naturens Rige på mange måder. Fire friske FDF'ere havde valgt apostlenes heste til ferien og en frisk gå tur rundt om fjorden med fyldt rygsæk og gode sko.

De fire er Aleksander Dueholm Hansen (22 år), Lukas Martin Wick (22 år), Carina Frich Riber (21 år), Sophie Bæk Lyngaa (25 år). Når der skal overnattes og lades op til næste dags tur, foregår det i nogen af de mange shelters, der er placeret hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord. Dagens tur var i øvrigt planlagt til 33 km.

De unge FDF'ere kommer alle fra Aarhus-egnen, og de havde planlagt, at turen skulle tage fire dage. Fotografen fandt dem mellem Skjern og Velling.

- Vi får sikkert ømme fødder og ben, kommer det friskt og med et stort smil fra Sophie Bæk Lyngaa, som fortsætter, men det skal nok bare gåes væk.

- Vi har ikke mad og telt med, når vi bruger shelters på turen. Maden køber vi på undervejs, for så skal vi ikke ikke bære på. Vi plejer at tage en sådan tur i udlandet, men i år blev det altså rundt om fjorden i stedet for, og der er jo en pragtfuld natur her, lyder det fra Sophie Bæk Lyngaa.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Blikkenslager er blevet kistemager

Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

112

Brandvæsenet rykkede ud til kemikalieudslip med op til 5000 liter syreholdig væske: Der er ingen fare for miljøet

Annonce