Annonce
Aabenraa

Gode gerninger hjælper børn i Syrien

En hjemmebagt kage eller nogle lune boller kan sagtens være en god gerning, der glæder en, du holder af. Nu kan du gøre andre glade og samtidig samle ind til Danmarks Indsamling. Privatfoto
Annonce

Aabenraa: Gør en god gerning lokalt og hjælp med at samle ind til udsatte børn i Syrien.

I coronatiden kan de gode gerninger være med til at skabe glæde, lyspunkter og sammenhold på afstand. Både lokalt og for Syriens børn. Samtidigt kan de gode gerninger vise de deltagende børn, at de kan gøre en forskel.

Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse præmierer derfor den indskolingsklasse i kommunen, der gør flest gode gerninger med et eksklusivt forfatterbesøg, når man igen må mødes.

- I en tid hvor meget opleves som uden for vores kontrol, kan det være godt at opleve, at små handlinger kan have stor betydning. Det gælder måske i særligt grad børnene, hvis hverdag er ude helt ude af vante rammer. Derfor håber vi, at forældre og lærere vil hjælpe de yngste børn med gode gerninger den kommende tid, siger Ditte Maj Sjørslev, børnekulturformidler ved Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse, i en pressemeddelelse.

DR Ramasjang og en række samarbejdspartnere, deriblandt Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse, opfordrer landets yngste børn til at gøre en gerning i den gode sags tjeneste. Novo Nordisk Fonden donerer 20 kroner til Danmarks Indsamling for hver gerning, der registreres.

Læs mere på: www.dr.dk/godegerninger og www.aabenraabib.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

20-årig trafikdræbt mand er identificeret: Han stødte frontalt ind i en lastbil i sin VW Up

Annonce