Annoncørbetalt indhold

Gode grunde til at lade en professionel reparere din iPhone

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


De fleste af os med en iPhone har prøvet det selv.

Annonce

Du går med din smarte og lækre iPhone i lommen. En dag ryger den ud af lommen, du taber den ud af hånden, eller måske stopper den bare med at virke eller lade op.

Nu skal du så vælge mellem selv at reparere den eller betale for, at en professionel reparatør sætter den i stand.

For nogle er det nemt at tage beslutningen, for andre er det ikke. Langt de fleste af os har ikke den nødvendige knowhow til at skifte en ødelagt skærm eller kamera på en smartphone. Oftest er det oplagt at få en professionel til at hjælpe, da du er sikret kompetent hjælp og en sikker reparation af din iPhone – for det kan hurtigt gå galt, hvis du ikke selv har helt styr på det.


Vælg et Apple Autoriseret-værksted frem for gør-det-selv-reparation

Selvom Apple nu har lanceret en selvbetjeningsmulighed, så du selv kan reparere din iPhone, alt efter hvilken model du har, anbefales det stadig at få en professionel til at reparere din iPhone. Uden nogen teknisk viden er det ikke bare sådan lige at reparere en iPhone – heller ikke selvom du kan få hjælp fra Apples manualer og videoer på nettet.

Det kan være fristende at kaste sig ud i det for at spare de penge, det koster at få den repareret, men det er vigtigt at overveje konsekvenserne. Hvis det går galt, skal du alligevel ud at købe en helt ny eller betale for en reparation, hvis det er noget, der stadig kan repareres.


Forsikringen forbliver intakt 

Det har selvfølgelig altid været muligt at reparere selv ved at købe uoriginale reservedele på nettet og gætte sig frem eller følge andres vejledninger. Længe har det dog fungeret sådan, at du mister garantien på din iPhone eller et andet Apple-produkt, hvis Apple kan se, at man har forsøgt en iPhone-reparation enten derhjemme eller hos en uautoriseret reparatør.

Selvom den nye ordning beskytter din garanti, men det betyder ikke, at der ikke er noget, der kan gå galt – og så er det bedst, at du ikke selv hæfter for det. Når du vælger en autoriseret reparatør, beholder du din fabriksgaranti, samtidig med at du ikke hæfter for det, hvis du oplever fejl på din iPhone efter reparationen. Til nogle reparationer kan du endda bruge din garanti som betaling.

Lige meget om du kan bruge din garanti eller betaler selv, vil det på mange områder altid kunne betale sig at vælge en reparatør frem for at gøre det selv. Det er penge godt givet ud, og du behøver ikke engang undvære din telefon særlig længe – ofte vil en reparatør kunne klare det på under en time.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.