Annonce
Billund

Gode helligdage sikrer Rema 1000 bedre resultat

Rema 1000 i Billund er kommet ud af 2018 med et langt bedre resultat end 2017. Arkivfoto: Mette Mørk
Gode helligdage, og fokus på at smide mindre ud, har gjort stor gavn for Rema 1000 i Billund, som i 2018 kom ud med et markant bedre resultat end året i forvejen.

Billund: Det er blevet sjovere at stå i spidsen for Rema 1000 i Billund. Den lokale dagligvarebutik på Vejlevej kom ud af 2018 med et overskud efter skat på 195.000 kroner. Det er et væsentligt bedre resultat end 2017, hvor regnskabet mere eller mindre gik i nul og viste et meget beskedent overskud på 10.000 kroner.

Rema 1000 har helt sikkert nydt godt af, at Fakta midtvejs i 2018 valgte at dreje nøglen om og lukke butikken på Gammelbro. Dermed har der været en discountbutik mindre at slås med, men indehaver af Rema 1000, Martin Olesen, peger også på andre faktorer i forhold til, at det nu går bedre for hans forretning.

- Helligdagene havde stor betydning for os, da vi var den eneste dagligvarebutik, der holdt åbent i Billund, fortæller han.

Helligdagene havde stor betydning for os, da vi var den eneste dagligvarebutik, der holdt åbent i Billund.

Martin Olesen, indehaver, Rema 1000 Billund

Smider mindre ud

Det er efterhånden tre år siden, at Martin Olesen overtog Rema 1000 i Billund efter Torben Steffensen, som i stedet hoppede videre til en større forretning nær sin bopæl i Varde. I de tre år har Martin Olesen ganske vist oplevet, at en konkurrent har drejet nøglen om, men han har samtidig oplevet, at Super Brugsen er flyttet til en ny, større og langt flottere butik med en mere attraktiv placering, mens Netto i den anden ende af byen har udvidet sin butik.

Alligevel er det altså lykkedes Rema 1000 at gå frem, og en stor del af æren for det sender købmanden videre til sine medarbejdere.

- Vi har været gode til at styre vores nøgletal. Der er dygtige medarbejdere med hver deres fokusområde og stor ansvarsfølelse og styring på deres ting. Det betyder høj effektivitet, og at vi smider mindre ud, siger Martin Olesen.

Annonce

Flotte aviser

Rema 1000 i Billund havde sidste år en bruttofortjeneste på knap 2,5 millioner kroner, hvilket er mere end 400.000 kroner bedre end året i forvejen. Det skyldes blandt andet, at flere kunder har fundet vej ind i butikken, og det har kæden en del af æren for.

- Der er flot arbejde i baglandet med skarpe aviser, som lokker kunderne ind i butikken, siger Martin Olesen.

Annonce
Navne For abonnenter

Lokalredaktøren anbefaler: Disse inspirerende mennesker bør du læse om

Danmark

Søndagens coronatal: 893 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderjylland For abonnenter

Mor tog drastisk beslutning for at passe på sin stille søn: - Jeg  kommer til at skulle kæmpe for ham resten af skolegangen

Tønder For abonnenter

Michelle og Bo flyttede til Tønder for at få mere ro efter en turbulent tid med deres alvorligt syge datter: - Det er det bedste, vi har gjort længe

Vejen

Ungt nybyggerpar: Rødding har det hele

Varde For abonnenter

Oswald er den manglende brik: Han giver ro, tryghed og snevejr

Sydjylland For abonnenter

Speciallærer sagde stop: Elever kastede med knive, borede blyant i Lises hånd og rev hårtotter ud af hendes hovedbund

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Billund

23-årige Mathias har optimeret sine vaner og soverutiner: - Jeg kan mere som selvstændig, når jeg har det godt

Esbjerg For abonnenter

Nyt specialteam på sygehuset: Den mest smertefulde sygdom behandles i Esbjerg

Navne

Den sorte skønhed fangede Heidi og Jørgen

Varde For abonnenter

26 år gammel flyttede Nadia i eget hus - alene men med hund

Esbjerg For abonnenter

Efter et liv med tandpasta på væggene og dybe depressioner skulle Kristina vente fire måneder på hjælp: - Når jeg endelig har besluttet mig, så vil man også bare gerne have hjælpen

Haderslev

Kræn laver musik med udspring i sin diagnose: Det er som terapi for mig

Annonce