Annonce
Aabenraa

Gode historier: Bedsteforældre gav inspiration til tegneserier

Eleverne i Hovlunds Børneunivers sluttede af med at fortælle om deres egen tegneserie. Privatfoto

Hovslund: Bedsteforældre og oldeforældre til elever i 3. klasse i Hovslund Børneunivers er i tankerne blevet sendt en tur tilbage til deres egen skoletid.

Mandag og tirsdag har skolen nemlig haft besøg af Jeper Eliot Wardtlik, der er online-lærerstuderende på Haderslev Seminarium. Han har undervist eleverne i at lave historiske tegneserier, og til den slags har man jo bruge for en god historie.

Derfor fik eleverne på forhånd til opgave at Skype eller ringe til deres bedsteforældre/oldeforældre og interviewe dem om deres skoletid - med beskeden om, at det var en god idé at optage samtalen, så de bedre kunne huske, hvad der blev fortalt.

Af spørgsmål, de kunne stille, var forslag som "har du nogle historier fra din skoletid, du aldrig glemmer?", "havde du et favoritfag?", "hvad drømte du om at blive?" og "hvad skete der i Danmark og i Europa, da du gik i skole?"

Tilbage i skole fik eleverne så lært, hvordan man bruger programmet Pixon til at lave sin egen tegneserie - samtidig med de nu ved lidt mere om, hvordan skolen har udviklet sig gennem tiden.

I programmet Pixon på Skoletube kan man lave sin egen tegneserie, og det ved eleverne i 3. klasse i Hovslund Børneunivers nu, hvordan man gør. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Bæredygtige fiskere fanger nu flere fisk

112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce