Annoncørbetalt indhold

Gode mødelokaler i Jylland

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et godt mødelokale er et rummeligt lokale med nok siddepladser til alle deltagere. Det skal også være godt oplyst og have en whiteboardtavle eller en anden form for skriveflade til at tage noter. Rummet skal være roligt og fri for distraktioner.


Annonce

Et godt mødelokale bør også have en projektor og et lærred til præsentationer samt et lydsystem til afspilning af lyd eller video. Rummet skal være behageligt med god ventilation og temperaturkontrol. Disse lokaler er der flere af i Jylland - med en simpel Google søgning: mødelokaler Jylland, finder man nogle rigtige gode resultater.

Tips til at holde et godt og produktivt møde

Når det kommer til at holde et godt og produktivt møde, kan der være forskellige holdninger til hvordan dette gøres. Vi har listet nogle generelle tips man kan forsøge at efterleve, for at højne mødets niveau.


1. Sørg for, at mødet er nødvendigt - ikke alle diskussioner behøver at være et møde.

2. Sørg for, at alle, der skal deltage i mødet, rent faktisk er inviteret - og at de ved, hvor og hvornår mødet finder sted.

3. Hold mødet på sporet - hold dig til dagsordenen og lad ikke diskussionen glide ud på et uvedkommende område.

4. Opmuntre alle til at deltage - møderne er mere produktive, når alle føler, at de har en chance for at bidrage.

5. Hold mødet kort - folks opmærksomhed er begrænset, og længere møder har tendens til at være mindre effektive.

6. Følg op efter mødet - send referater eller handlingspunkter til alle deltagere, så alle er klar over, hvad der skal gøres som det næste.


Ovenstående 6 punkter er nogle man nemt kan tage til sig, for at imødekomme et vellykket møde.

Fordele ved at holde et fysisk møde

Der er mange fordele ved at afholde et fysisk møde, bl.a. følgende:


- Fysiske møder giver deltagerne mulighed for at udveksle idéer og drøfte spørgsmål ansigt til ansigt. Dette kan ofte føre til mere produktive og frugtbare diskussioner end diskussioner, der foregår over telefonen eller via e-mail.

- Fysiske møder giver deltagerne mulighed for at opbygge relationer med hinanden. Dette kan føre til bedre kommunikation og forståelse i fremtiden.

- Fysiske møder giver deltagerne mulighed for at se hinandens kropssprog og nonverbale signaler. Det kan være nyttigt for at forstå, hvad nogen virkelig siger.


Udover disse er der mange flere, men i nogle tilfælde giver et fysisk møde blot bedre mening. Dette er med garanti også noget mange virksomheder har kunnet mærke under covid19. Adfærden har været flyttet til at handle under online møder, hvilket stadigvæk er en god løsning, men vi ser også nu, at mange virksomheder prioritere fysiske møder igen med kunder og samarbejdspartnere, som man ikke har mødtes med i meget lang tid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.