Annonce
Kolding

Gode nyheder: Smitten falder igen-igen i Kolding

Over 30.600 borgere i Kolding Kommune er blevet testet for coronavirus de seneste syv dage. Arkivfoto: Mette Mørk

Kolding: Søndag var der endnu en gang gode nyheder at hente på Statens Serum Instituts opgørelse over coronasmitten i Danmark.

Smittetallet i Kolding fortsætter nemlig med at falde. For en uge siden var det incidenstallet på 300, hvilket vil sige, at der var 300 smittede per 100.000 indbyggere. Søndag var tallet faldet til 253,8. Lørdagens tal for til sammenligning 274,2. Kolding er dog fortsat den kommune, der har det næsthøjeste smittetal i Danmark.

For anden dag i træk er det Ishøj, der igen har det højeste incidenstal i Danmark. Incidentallet er her på 319,3, hvilket betyder, at tallet er steget sammenlignet med lørdag.

Kigger man mod nabokommunerne vil man kunne konstatere, at Vejle Kommune har et incidenstal på 128,9, mens Haderslev ligger på 36 og Vejen på 21.

Ifølge Statens Serum Institut er 30.693 borgere i Kolding Kommune blevet testet for corona dene seneste uge, hvoraf 0,77 procent er blevet testet positive.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Billund

Mellem 25 og 35 hektar berørt af hedebrand: - Vi har været begunstiget af vejret

Annonce