Annoncørbetalt indhold

Gode råd mod PMS

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Stort set alle kvinder, ved hvor forfærdelig en følelse det kan være at rende rundt med PMS. Det påvirker ens humør og alt hvad man foretager sig, ofte i en negativ retning. Det er ikke fordi at kvinder bliver til monstre når de er PMS, men simpelthen fordi at det er en ubehagelig og til tider, smertefuld tilstand at være i. Det kan gøre rigtigt ondt og det kan skabe en følelse af, at man ikke kan finde ro eller fred nogen steder og stedet bliver rastløs og kort for hovedet. Det er derfor en god idé at opsøge andre kvinder for at få råd og vejledning, da stort set alle kvinder kender til problemstillingen. I denne artikel får du et par tips til, hvordan du finder råd og vejledning i forbindelse med din PMS.

Ræk ud til veninder

Annonce

Når det kommer til premens så er det noget stort set alle kvinder kender til. Det er derfor en god idé at tale med de veninder og kvinder du har i dit netværk generelt, da det kan være at de kender til nogle husmorråd, eller andre råd, som kan være med til at gøre perioden med PMS lettere at komme igennem. Husk, at dit netværk ikke begrænser sig til familie og venner, men også inkluderer naboer og kollegaer, samt andre man taler med i sin fritid. Vær derfor ikke bange for at række ud, da alle kvinder kan relatere og samtidig besidder deres egen viden, som måske er forskellig fra din og indeholder nogle erfaringer, tips og råd, som du måske ikke kender til. Tal med så mange kvinder i dit netværk, som du kan, så du kan øge sandsynligheden for, at du finder en måde at bearbejde din PSM.

Brug internettet

Det perfekte sted og også det hurtigste sted, at finde informationer, er på internettet. På internettet kan man finde viden om alt, ligesom man kan finde blogs og hjemmesider om specifikke emner, herunder PSM eller premens. Det eneste du skal gøre er at benytte dig af en af de store søgemaskiner og foretage en søgning. Du kan for eksempel søge på ”premens hjælp” eller ”råd mod PMS” og dermed få vist en oversigt over alle de hjemmesider, blogs og eventuelle sociale medier, der har fokus på og taler om, denne form for problem, som næsten alle kvinder går, eller har gået igennem. Det bedste sted at finde råd og vejledning mode PMS og premens, er ved at finde en blog der fokuserer på emnet specifikt, eller på kvindeproblemer generelt set.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.