Annoncørbetalt indhold

Gode råd til at vælge den rette streamingtjeneste

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danskerne bruger streaming af film og tv-serier som aldrig før. Friheden til selv at vælge, hvad man vil se, hvornår man vil se det, er især populært blandt unge, men er også ved at vinde indpas hos ældre generationer. Der er efterhånden et væld af forskellige muligheder, når det kommer til streaming. Det kan gøre det svært at vælge det helt rigtige for dig. Du kan derfor ende med at bruge mange penge og meget besvær på at have forskellige TV-pakker og streamingtjenester. Her er nogle gode råd, når du skal vælge den rigtige løsning for dig.


Annonce

Gør det nemt at skifte streamingtjeneste

Viaplay, Paramount+ eller HBO Nordic? Det kan være svært at vælge, og ender du med at have alle de forskellige TV-kanaler og streamingtjenester på én gang, kan det blive rigtig dyrt og besværligt. Gør det nemt for dig selv og vælg en udbyder, som giver dig mulighed for at sammensætte de TV-kanaler og streamingtjenester, du har lyst til at se, og som også giver dig mulighed for at skifte dem ud.


Danmark har fået en ny tv- og streamingtjeneste, som netop gør det nemt selv at bestemme, hvad du vil se. Med YouTv kan du helt selv bestemme, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester, du vil have. Du kan også nemt skifte tv- og streamingtjenesterne ud, og på den måde betaler du kun for det, du har lyst til at se. Du betaler et fast månedligt beløb for enten 3, 10, 20 eller 30 mixpoint, som du kan bruge til at sammensætte, hvilke TV-kanaler og streamingtjenester, du vil have.Se på husstandens behov

Har du børn, er det oplagt at vælge en streamingtjeneste eller tv-kanal med børnevenlige serier og film, fx. Disney eller Nickelodeon. Er I flere i husstanden, er det også værd at undersøge, hvor mange enheder der kan streame på samme tid.


Med en samlet løsning som YouTv kan alle i husstandens behov blive opfyldt, fordi I har frihed til at sammensætte den løsning, der passer bedst til jer. Derudover er det hele samlet i én app, så du sparer både tid og besvær, hvis du ønsker at skifte mellem forskellige TV-kanaler eller streamingtjenester. Derudover kan I streame samtidigt på tværs af 4 forskellige enheder som mobil, tablet, PC, browser, Chromebook eller Apple TV.


Så er du til streaming, gør YouTv det nemt for dig.

Ikke gå glip af …

streame fra flere enheder på én gang.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.