Annoncørbetalt indhold

Gode spisesteder i Frederikshavn

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du er i den nordjyske by Frederikshavn, er der mange ting at opleve. Melder sulten sig undervejs, er der mange forskellige gode spisesteder, der er værd at besøge.

Når du har besøgt Palmestranden, nydt udsigten ud over byen fra Pikkerbakken og hørt fortællinger på Kystmuseet Bangsbo Fort, kan maven begynde at rumle af sult. Med restauranter om hvert gadehjørne i gågaden i Frederikshavn er mulighederne mange. Læs med og få et overblik over de forskellige restauranter byen tilbyder dig.

Annonce

Amerikansk diner i hjertet af Frederikshavn

Er du på udkig efter et spisested i hjertet af Frederikshavn, der allerede fra første sekund føles som et besøg på en autentisk amerikansk diner, bør du besøge restaurant Empire. Med sin autentiske indretning kan du nyde et herligt måltid. Restauranten serverer et lækkert udvalg af både amerikanske og mexicanske retter til både frokost og aften.

Foruden restauranten huser Empire også en cafe, hvor du kan du få serveret en lækker kaffe eller smoothie til tørsten, mens du nyder en sandwich eller et stykke kage. Derudover har restauranten også store lokaler, hvis du ønsker at afholde et arrangement i restauranten, og du kan nemt bestille take away, så du kan nyde et måltid uden for restauranten.

Få serveret rustikt kvalitetsmad 

Hvis du er på udkig efter en restaurant, hvor omdrejningspunktet er hygge, personlighed, kvalitet og den gode smag, bør du bestille bord på restaurant Essens. På restauranten går kokkene langt for at tilføje passion til hver enkelt ret, de serverer.

Helt særligt for restaurant Essens er, at de ikke har et menukort, som du kender fra andre restauranter. Restauranten ønsker at servere det bedste for dig, som naturen kan levere. Derfor laves maden fra dag til dag ud fra friske, økologiske og bæredygtige råvarer fra restaurantens egen have.

Nyd dit måltid med udsigt til himmel og hav

Ønsker du at nyde dit måltid på toppen af Frederikshavn med udsigt til at himmel og hav går i ét, bør du lægge vejen forbi Kattegat Siloen. På niende etage finder du restaurant Himmelhav, der bestræber sig på at tilberede mad, så englene synger.

Restaurant Himmelhav er en af de mange gode restauranter i Frederikshavn, der benytter sig af årstidens råvarer, hvor hver eneste ret er gennemtænkt ned til mindste detalje. Udover at du kan nyde maden til den herlige udsigt på toppen, er restaurant Himmelhav også et oplagt sted at bestille take away i Frederikshavn, hvis du ønsker at nyde et dejligt måltid mad i hjemlige omgivelser. Restauranten har desuden forskellige smukke selskabslokaler, så skal du holde julefrokost i Frederikshavn, er restaurant Himmelhav også et oplagt sted at afholde dit arrangement.

Besøg restaurant Himmelhav og få en opløftende madoplevelse i Frederikshavn.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.