Annoncørbetalt indhold

Gode tips til hvad du kan gøre hvis du døjer med en musearm

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du til daglig sidder ved en computer og arbejder, så kender du nok en smule til de skavanker som kan forekomme. Mange mennesker lider til dagligt med smerter og spændinger som følge af arbejde ved en computer. Begrebet ’musearm’ kan blandt andet dække over smerter i armen, som er kommet ved brug af en mus. Det kan derfor være en god idé at tage en pause fra arbejdet samt anskaffe sig det rette arbejdsudstyr. Læs med her.  


Annonce

Tag i sommerhus på den jyske vestkyst 

Det er altid godt at tage en pause fra dagligdagen. Hvis du har noget ferie til overs eller kan tage på en forlænget weekend, så er den Jyske vestkyst et godt valg. På vestkysten er der nemlig masser af natur og skønne strande, hvor du kan få en pause.


Den jyske vestkyst har masser af muligheder for at leje sommerhuse med forskellige faciliteter. Denne del af Danmark byder også på mange spændende oplevelser og seværdigheder.


Vigtigheden i ergonomisk inventar på arbejdspladsen 

Selvom du har holdt en pause, som selvfølgelig er godt for dine skader, så kommer de højest sandsynligt tilbage. Hvis ikke der bliver gjort noget ved arbejdsstillingerne eller den plads du sidder ved på kontoret, så vil problemerne komme tilbage.


Det er derfor vigtigt at gøre noget anderledes. Det kan være du skal skifte bordet ud med et

el hæve sænke skrivebord, så du har bedre mulighed for at regulere højden. Det er også vigtigt at kigge på, om du har den rette stol. Det kan være en stor fordel at kigge på aj kontormøbler, for at undersøge, hvilke møbler der kunne være relevante for din arbejdsplads. AJ Produkter har over 40 års erfaring med indretning af kontorer.


De rette møbler kan skabe bedre arbejdsmiljø 

Måske er der andre af dine kollegaer, som døjer med samme problemer som dig? Derfor kunne det være en mulighed at undersøge om det faktisk er hele arbejdspladsen eller i hvert fald dele af den, som trænger til nye møbler. De rette møbler til kontoret, herunder skrivebord og stol, kan være med til at forebygge gener og smerter i forbindelse med computerarbejde.


Hvis medarbejderne sidder godt når de arbejder og mindsker eller forebygger gener, er det klart, at det skaber et bedre arbejdsmiljø. Udover det rette inventar, er det naturligvis også vigtigt at kigge på om blandt andet belysningen er som den skal være.


I forbindelse med computer arbejde, er det også vigtigt at computerskærmen er placeret i den rette højde. Det kan nemlig også være med til at mindske f.eks. hovedpine, nakkesmerter og andre gener.


Hvis du gerne vil vide mere om, hvad AJ Produkter kan gøre for dig og din virksomhed, så klik ind på ajprodukter.dk

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.