Annonce
Vejen

Gode Venstre aftryk i det fremlagte budget

Claus Kulmbach, Henny Schøler, Henning Åskov. Privatfoto
Annonce

Læserbrev: Det er med stor tilfredshed vi i Venstres gruppe efter budgetseminar og behandling i ØK, kan konstaterer at der er er store positive løft af 0-18 års området i det budget der er fremlagt til 1. behandling i byrådet. Det har været meget vigtigt for Venstre i hele denne budgetfase.

De politiske strategiske mål om bedre trivsel, flere uddannelsesparate og mere motiverende læringsmiljøer er vi godt igang med. Det er ikke noget der sker over natten eller i løbet af få år.

Rigtig mange er med ind over og bidrager. Det er en lang proces, som vi nu giver endnu bedre vilkår. Sidste år bevilligede vi 7,5 millioner over 3 år til udvikling af metoder og fysiske læringsmiljøer på hele 0-18 års området.

I dette budget hæver vi tildelingsmodellen til skolerne med over 22 millioner over 4 år. Det vil sige at skolerne årligt får tilsammen små 7 millioner mere at drive skole for. Et gevaldigt løft, der understøtter hele processen mod at nå de politiske mål.

Det er vi i Venstre meget tilfreds med. På anlægssiden er der denne gang fundet plads til 2 store projekter på området.

Der afsættes frem mod 2023 31,5 million til etablering af yderligere kapacitet på dagtilbudsområdet i Askov/Malt skoledistrikt, lige som der i årene frem mod 2023 afsættes 21 millioner til dagtilbudsområdet Verst/Bække.

Vi er klar over at der er mange andre gode ønsker fra 0-18 års området. De er ikke glemt, men der var ikke plads til det hele.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Barn skulle onanere med børste, og ung kvinde blev voldtaget: Læs uddrag af anklageskrift mod 22-årig fra Varde

Annonce