Annonce
Sydjylland

Gods til 50 millioner kroner: - Der er flere, der har skambudt

Her ses Rosenkilde Gods ved Middelfart, som Michael Nissen og Helle Nissen har i to år haft sat til salg. - Vi venter bare. Lige pludselig kommer der én, som vil købe, tænker jeg, siger Helle Nissen.

Trods næsten to år på boligmarkedet er det ikke lykkedes Helle og Michael Nissen at sælge Rosenkilde Gods, som er udbudt til 49,8 millioner kroner.

For godt to år siden satte Michael Nissen og Helle Nissen Rosenkilde Gods, der ligger uden for Middelfart, til salg for 60 millioner kroner. På det tidspunkt var det den anden dyreste ejendom i Danmark, der var på salgslisten.

Siden satte de prisen ned med 10 millioner kroner, så man i dag skal op med 49,8 millioner kroner, hvis man skal matche udbudsprisen. Dermed er den i øjeblikket den næstdyreste bolig, der er sat til salg på Fyn.

Selvom prisen er faldet betragteligt, er der ikke nogen, som parret er blevet enige med om en handel.

- Vi venter bare. Lige pludselig kommer der én, tænker jeg, siger Helle Nissen.

Hendes mand Michael Nissen er ejendomsudvikler, og hans selskab Michael Nissen Holding kom ud af regnskabsåret 2016/17 med et overskud før skat på 37 millioner kroner i 2016/17.

Annonce
Michael Nissen har gang i flere byggeprojekter. Blandt andet har han store planer for den tidligere kulgrund ved Middelfart Havn. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Selvom det endnu ikke er lykkedes at finde en køber, har det ikke skortet på interesse for godset, der har 775 kvadratmeter bolig suppleret med 812 kvadratmeter kælder og blev opført i 2009.

- Jeg tror, der har været 130.000, der har været inde at kigge (på salgsannoncen på mægleren Lilienshoffs hjemmeside, red.), så det er pænt mange. Det er sikkert af nysgerrighed for de fleste af dem, men sådan er det, siger Helle Nissen.

Der har været flere interesserede - også udlandsdanskere - men parret har takket nej til alle de bud, der er kommet.

- I starten troede folk, at de kunne skambyde på det. Vi satte det til salg, da krisen var ved at vende, og der var de vant til at skambyde på alting. Man kunne dårligt sælge et parcelhus, uden der var nogen, der troede, at de kunne købe det til halvpris. Vi er altid åbne for bud, men prisen skal også være realistisk, siger Helle Nissen, der ikke regner med, at den nuværende udbudspris bliver sat ned.

Med til godset hører et ridecenter, som i dag bliver lejet ud, og ifølge Helle Nissen er det ikke krav, at man køber det hele.

- Jeg har en nu, der lejer ridedelen, så det går i fint nul, så man kan også vælge bare at bo i huset, siger hun.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Danmark For abonnenter

Frøs Sparekasse fjerner ældre kunders mulighed for at overføre penge via netbank

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Sydjylland For abonnenter

Lotte fik økonomisk hjælp til datterens konfirmation: - Det er vigtigere, at hun ikke føler sig udenfor

Annonce