Annonce
Kolding

Godset er i gang med et kæmpe puslespil

Koncerten med Anders Blichfeldt var udsolgt den 2. april, men nu er koncerten flyttet til den 24. september. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen.
Med et tæt pakket sæsonprogram har coronakrisen givet Godset en stor opgave med at flytte eller aflyse koncerter. Hvor det hele ender, tør den daglige leder ikke spå om.
Annonce

Kolding: Coronakrisen betyder aflysninger mange steder i samfundet, og som kulturinstitution er spillestedet Godset hårdt ramt, fordi forårsprogrammet for længst lå parat med massevis af koncerter i tæt forlængelse af hinanden.

- Vi er i gang med et at lægge et stort puslespil, hvor vi prøver at flytte så mange koncerter som muligt og tale med med vores samarbejdspartnere om, hvad vi gør, hvis det her bliver ved, siger Martin Røen, der er daglig leder af Godset.

- Men vi kan heller ikke flytte alt for mange koncerter hen i efteråret, hvor vi i forvejen har et stort program. Vi skal også tage hensyn til, at der til den tid skal være et publikum til koncerterne, så derfor kan vi ikke belægge hver eneste aften i efteråret. Så må vi hellere udskyde noget til næste år, siger Martin Røen, som blandt andet har flyttet koncerter med Orm og H.E.R.O. til helt hen i det kommende år.

Aktuelle ændringer

Disse ændringer kan man allerede nu finde på Godsets hjemmeside:

Frank Gambale – aflyst

Hjalte Ross – aflyst

Karmen Roivassepp Brazilian Group – aflyst

Ross The Boss - aflyst

Bernard Allison - aflyst

Udskudte koncerter:

Orm – 19. februar 2021

Faustix – 12. september 2020

Anders Blichfeldt – 24. september 2020

H.E.R.O. – 21. januar 2021

Carl Emil Petersen – 26. september 2020

Bragr – 17. marts 2021

Art og Persuasion – 27. marts 2021

Der kan ske flere ændringer, så man skal følge med på www.godset.net

Hvis den koncert, du skulle til, bliver flyttet, vil din billet være gyldig til den nye dato. Du kan også få billetten refunderet indenfor en given tidsfrist, som du får direkte besked om.

Hvis koncerten helt aflyses, får du besked om refundering.

Annonce

Aflyste navne kan komme alligevel

Selv om nogle koncerter er aflyst, betyder det ikke, at publikum må opgive at se kunstnerne på scenen i Kolding på et senere tidspunkt.

- Når vi har aflyst nogle af koncerterne, så skyldes det måske, at vi ikke har fundet en ny dato i første omgang, men vi har jo booket de navne ind, fordi vi synes, det er god musik, så derfor kommer de nok senere ude i fremtiden, hvor vi endnu ikke har lagt et program.

Når man kigger på Godsets hjemmeside, er der koncert igen fredag den 3. april, hvor Annika Aakjær efter planen spiller for en udsolgt sal. Om det kommer til ske, er dog tvivlsomt, og Martin Røen kan kun anbefale folk at følge med i medierne og på Godsets hjemmeside, inden de begiver sig af sted til koncert.

- Vi ved ikke, hvad der kommer til at ske, men jeg tror ikke, der er nogen i branchen, som regner med, at vi kommer i gang lige foreløbig, siger han.

Derfor kan man ikke forvente, at koncerterne bliver gennemført, blot fordi de stadig er at finde på sæsonoversigten på Godsets hjemmeside.

- Det skyldes måske, at vi stadig forhandler om, hvornår der er en ny dato, som er ledig, og som passer alle parter. Der er mange hensyn, vi skal tage, og vi har kontakt til alle musikagenter for at høre, hvor de står. Hvis koncerten på Godset er en del af en større turné, så vil de måske hellere lægge turneen på et andet tidspunkt, men så er der jo mange andre koncertsteder, der også skal tages med ind i forhandlingen. Lige nu er vi ved at forhøre os om alle de koncerter, der er planlagt i april, forklarer han.

Annonce

Det går over

Selv om det er et puslespil med mange brikker, så er der dog en ting, som er blevet nemmere på Godset, siden krisen brød ud, fortæller Martin Røen:

- Vi skal ikke selv vurdere længere, om vi vil gennemføre en koncert eller ej, og det er en stor lettelse, for så er der et sundhedsfagligt udgangspunkt, at det er sådan, det er. Meldingen er, at folk ikke skal samles, og derfor skal man heller ikke lave koncerter.

Vil det ende med at true Godsets eksistens?

- Nej, det kan jeg ikke tro. Helt naivt tror jeg, så tror jeg, at det går over på et tidspunkt, og så må vi som spillested være helt skarpe til den tid. Hvis situationen forsætter et halvt år, vil det nok være kritisk, men det tror jeg heller ikke, at det gør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Slesvig-Holsten går i orange: Nu bør danskerne ikke køre over grænsen

Danmark

Hvor er Mette Frederiksen?

Annonce