Annonce
Aabenraa

Godt for hjemmeplejen i Aabenraa Kommune

Annonce

Læserbrev: Jeg har sammen med social- og sundhedsudvalget haft den glæde at besøge hjemmeplejen i de nye omgivelser i Nygade i Aabenraa.

Det var en meget positiv oplevelse, hvor lederne kun roste den beslutning, som bl.a. Venstres byrådsmedlemmer stemte for, nemlig at flytte fra H.P. Hansensgade.

Lokalerne i Nygade lever helt op til den ønskede standard, og det har givet en arbejdsro og glæde for medarbejderne. Der er tillige blevet plads til en etage, hvor personalet har mulighed for at træne med diverse hjælpemidler, hvilket er et kæmpe gode og en stor hjælp for den rigtige håndtering af hjælpemidlerne.

De trafikale udfordringer har været et større issue, men dette er håndteret, og man er stadig i dialog med bl.a. borgerne, der bor i området om parkeringspladser samt også parkering af personalets private biler for at finde en helt rigtig og tilfredsstillende løsning for alle.

Jeg synes, det er sund fornuft at bruge kommunens egne tomme bygninger til kommunens egne medarbejdere frem for at leje dyrt “i byen”.

Lad os glæde os over noget godt og positivt for personalet og for Aabenraa Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce