Annonce
Vejen

Godt med smash i VIC's Ketsjer Camp

Otteårige Marcello fra Odense er med egne ord ganske god til at bruge en ketcher og en fjerbold i badminton. Her bruger han dog sine evner med et bat og en tennisbold i padel på en regnvåd bane ved Vejen Idrætscenter. Foto: Søren Dippel
Nye talenter svinger ketsjerne i Vejen Idrætscenters Ketsjer Camp. Her prøver børn og unge kræfter med badminton, tennis og padel. I begyndelsen af august får de muligheden igen.
Annonce

Vejen: Har du styr på ketsjersporten? I hvilke sportsgrene er det, man bruger ketsjere? Hvis du ikke kender svaret, kan du finde ud af det ved et melde dig til Vejen Idrætscenters Ketsjer Camp. Det er der dog ikke så mange, som har gjort - kun syv børn og unge, der har lyst til at bruge et par dage af sommerferien til at forsøge sig med en ketsjer.

Tirsdag formiddag foregik det indendørs i en af idrætscentrets store haller med fjerbolde og badminton. Men om eftermiddagen stod den på tennis og padel under åben himmel og i støvregn. Det afskrækkede dog ikke campens deltagere - de gav gladeligt bolden et godt smash under kyndig vejledning af badmintontræner Rasmus Jensen fra Vejen Badmintonklub.

Tirsdag stod den blandt andet også på tennis i støvregn i Vejen Idrætscenters Ketsjer Camp. Foto: Søren Dippel

- Vi havde håbet på, at flere ville melde sig til campen. Men så må vi bare tage revanche i uge 32 i begyndelsen af august, siger Rasmus Jensen.

På tennisbanen er det blandt andre 12-årige Lauge fra Askov, der forsøger at komme til nettet.

- Faktisk har jeg engang prøvet at spille tennis. Det var på en ferietur til Egypten, hvor jeg måske kom til at smadre et vindue. Tennis er sjovt nok at spille især, hvis man nøjes med at hygge sig med det, siger Lauge, der holder af at spille badminton.

Annonce

Ikke engang Wozniacki

Han må erkende, at han ikke kender et eneste navn på en kendt dansk tennisspiller - heller ikke engang Caroline Wozniacki.

- Men jeg kender Viktor Axelsen i badminton, og jeg har også vundet i badminton ved flere stævner.

Spørger du badmintontræner Rasmus Jensen, bør man som medlem af Vejen Badmintonklub i hvert fald kende navnet på en kendt dansk badmintonspiller i herredouble nemlig Mads Conrad. Foto: Søren Dippel

Spørger man badmintontræner Rasmus Jensen, bør man som medlem af Vejen Badmintonklub i hvert fald kende navnet på en kendt dansk badmintonspiller i herredouble nemlig Mads Conrad, der har været medlem af Vejen Badmintonklub og er nævnt i Vejen Idrætscenters hall of fame.


Men jeg er da blevet bidt lidt af badminton, så måske vil jeg begynde at spille det i Vejen Badmintonklub efter sommerferien.

Thea, 14 år, Askov


Måske badmintonklubben om nogle år kan få endnu en spiller nævnt der, for ifølge Rasmus Jensen viste 14-årige Thea fra Askov med al tydelighed, at hun har talent for at bruge en ketsjer i badminton, skønt hun ikke normalt spiller den slags.

- Du skulle have set, hvordan hun lykkedes med at piske Lauge rundt på banen, siger Rasmus Jensen.

- Jeg spiller normalt håndbold og kan sagtens nævne en kendt dansker håndboldspiller - Mikkel Hansen for eksempel. Men jeg er da blevet bidt lidt af badminton, så måske vil jeg begynde at spille det i Vejen Badmintonklub efter sommerferien. Men det bliver kun for hyggens skyld, siger Thea.

I Vejen Idrætscenters Ketsjer Camp kan børn og unge lære at bruge en ketsjer i badminton, tennis og padel. Foto: Søren Dippel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce