Annonce
EfB

Godt nyt for EfB: Austin lander i Billund tirsdag aften

Rodolph Austin kommer helt sikkert ikke i kamp mod OB torsdag. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
EfB-anfører forventes på træningsbanen fredag eller lørdag.

Så skulle den være god nok - Rodolph Austin er snart tilbage i EfB.

17.50 tirsdag aften lander han med et fly fra Amsterdam, og hvis alt går efter planen, og han klarer de obligatoriske corona-test, skulle han være klar til at træne allerede torsdag. Det bliver så ikke med resten af holdet, da det samme dag spiller træningskamp i Odense, men fredag eller lørdag bliver han igen en del af holdtræningen.

EfB-anføreren, der tog tidligere på ferie end sine holdkammerater og derfor gik glip af den sidste kamp i efteråret mod Hvidovre, har haft problemer med at fine de rette flyafgange fra Jamaica, og da han endelig havde fundet det i fredags, blev han tilbageholdt i lufthavnen, fordi han ikke havde fået resultatet fra en såkaldt PCR-test.

Men mandag kom han altså afsted, tirsdag landede han i Amsterdam, hvorfra turen gik videre til Billund, og EfB-sportschef Jimmi Nagel Jacobsen glæder sig til på både holdets og Austins vegne.

- Jeg snakkede med ham, lige inden han steg ombord på flyet i Jamaica, og han glæder sig til at komme tilbage og se holdkammeraterne og spille noget fodbold igen, siger Jimmi Nagel Jacobsen.

Rodolph Austins første opgave med EfB kan blive træningskampen mod Vejle på tirsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce