Annonce
Læserbrev

Godt nyt fra Ulkebøl Dam

Læserbrev: Den store forurening i fredags ser ud som om at den ikke blev til katastrofen som frygtet. De store mængde af maling som dækkede en stor del af dammen, ses nu ikke mere. Fuglene svømmer rundt som altid, ænder og svaner snadrer rundt og søger føde som om intet var sket. Jeg var ellers meget betænkelig da jeg i fredags fik meddelelsen om det store udslip af maling. Det så ikke godt ud og jeg frygtede det værste for dyrelivet, men også for alle de planter som pryder hele området.

Jeg vil bruge denne lejlighed til at bede om at man i stedet for at fodre fuglene samler affald og får det fjernet. Cigaretskodder og plastik er en meget dårlig kombination, en kombination som skader dyrelivet i området, og så ser det heller ikke godt ud. Med hensyn til fodring af fuglene, så skal man tænke på at rotterne også får et festmåltid som er med til at give en stor bestand af rotter, som så søger op i parcelhusene, som så giver omkostninger i kommunen til skadedyrsbekæmpelse, penge der kunne bruges på vedligeholdelse af de dejlige naturområder vi har i kommunen.

Jeg vil også sige tak til beredskabet for den store indsats som blev ydet. Jeg håber at det store udslip var et uheld og ikke en bevidst handling udført af tåbelige mennesker.

Ulkebøl dam
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce