Annoncørbetalt indhold

Godt nyt til alle de danske fodboldfans

Dette er sponsoreret indhold

Hvis der er noget som rigtig kan samle os danskere og give os alle en følelse af fællesskab og sammenhold, så er det fodbolden. Netop derfor er sporten så populær og kan ses som et samlingspunkt - ikke blot herhjemme, men også i resten af verden. Der findes et hav af muligheder i forhold til, hvordan du kan følge med i alt hvad der sker inden for fodboldverdenen, og det kan sommetider være svært og tidskrævende at navigere rundt i. Et dansk startup har nu gjort det lettere for dig, ved at samle alle fodboldnyheder på et nyt fodboldsite.

Få dine fodboldnyheder samlet på ét sted

Det danske startup Ace Footballer Danmarks helt nye fodboldsite, som giver dig en troværdig dækning af alt det bedste og nyeste fra fodboldverdenen. Her finder du nyheder inden for Superligaen, Premier League, Bundesliga og de andre store ligaer, samt highlights og livescore fra de forskellige kampe, og meget mere. På denne måde bliver det hurtigt nemt at navigere rundt i fodboldverdenen og dermed hele tiden holde sig opdateret med seneste nyt.

Annonce

Dansk app

Ace Football er dansk, hvorfor hjemmesiden og app’en ligeledes er dansk udviklet. I Danmark forbinder vi dansk produktion med kvalitet og troværdighed, og i dette tilfælde er Ace Football altså ikke nogen undtagelse, idet netop kvalitet og troværdighed er helt essentielt for virksomheden. Derfor kan du altid være sikker på at få den helt optimale dækning, som altid lever op til dine forventninger. Dette betyder også, at der findes en Offsite-kategori bestående af kulørte historier, således at alt det der sker uden for banen ikke forveksles med de resterende fodboldnyheder.

Annonce

Den eneste app du behøver

Udbredelsen af smartphones har gjort det nemt for os hele tiden at være velinformerede og holde os opdateret, om end vi er på arbejde, sammen med vennerne eller noget helt tredje. Med Ace Football appen får du altid de senere nyheder inden for fodboldens verden, også når du er på farten, hvilket gør det nemt at følge med i hvad der sker. Derudover er der ikke behov for at tilgå flere forskellige nyhedssider eller apps, idet alt den nødvendige information kan findes på samme sted. Desuden giver appen mulighed for at følge sit favorithold, enkelte spillere og ligaer, således at indholdet og nyhederne på fodboldappen er 100% tilpasset ens ønsker.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.