Annonce
Sport

Godt spil lå ikke bag sejren

SØNDERBORG: Denne mandag mødte SUB Sønderborg Inter puljens førsteplads, Horsens fS, på udebane i en kamp, der endte med et nederlag på 3-0 til udeholdet.

Trods resultatet mener de hos Horsens fS ikke, at deres sejr skyldes en velspillet indsats.

- Vi spillede en rigtig rigtig dårlig kamp, siger træner for Horsens fS, Johan Hansen.

Især første halvleg gik ikke som håbet for hjemmeholdet, der ellers havde rigeligt af spille for. Kampen var nemlig vigtig for at sikre holdet en afsluttende førsteplads.

- Vi burde have været mere opsatte på det, siger træneren fra Horsens fS, der fortæller, at pausen blev brugt på at sikre, at første halvleg ikke gentog sig selv.

Det lykkedes da også for holdet. I løbet af anden halvleg lykkedes det Horsens fS-spiller Daniel Piet at skyde hele tre bolde i mål og dermed trække en sejr i hus til hjemmeholdet.

Det her ikke være muligt at få en udtalelse fra SUB Sønderborg Inter

Horsens fS - SUB Sønderborg Inter: 3-0 (0-0)

Fodbold, Serie 1, Herrer

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Annonce