Annonce
Ribe Esbjerg HH

GOG er godt kørende: - Det betyder ikke, at vi ikke kan slå dem på en rigtig god dag

- Jeg forventer ikke, at de får en dårlig dag. Jeg håber på, at vi får en rigtig god dag, og så kan vi sagtens spille med dem, mener Miha Zvizej inden kampen mod GOG. Arkivfoto: Ole Nielsen.
GOG er sammen med Aalborg landets bedste håndboldhold lige nu. Ribe-Esbjerg er noget nær det modsatte. Alligevel tror Miha Zvizej, at bundholdet kan overraske i udekampen mod topholdet.
Annonce

HÅNDBOLD: En udesejr mod Lemvig, uafgjort hjemme mod SønderjyskE og så ellers fem nederlag. Seneste hjemme mod Fredericia HK.

Der er vel ikke så meget at sige til, hvis de, der ønsker Ribe-Esbjerg alt det bedste, har en smule vanskeligt ved at finde optimismen inden fredagens udekamp mod GOG.

Miha Zvizej ønsker det bedste for Ribe-Esbjerg - han er jo trods alt stregspiller for ligaklubben - og han kan faktisk godt få øje på mulighederne i fredagens vanskelige udekamp.

optakt

Håndbold, herreligaen

Fredag klokken 19.30: GOG - Ribe-Esbjerg HH

JV tipper: 33-29

- Det er sjovt, for vi har en forventning om, at vi vinder alle kampe, selv om det ikke sker. Når man så har tabt en kamp, forventer man, at man vinder den næste. Sådan er det, når man er sportsmand. Så kan man ikke gå i kamp og forvente at tabe. Selvfølgelig ved vi godt, at det måske er et af de bedste hold i Danmark lige nu, men det betyder ikke, at vi ikke kan slå dem på en rigtig god dag, siger Zvizej.

- Vi er i en situation, hvor vi ikke har vundet i mange kampe, så vi tager bare kamp efter kamp i håbet om at få så mange point som muligt, men to point i morgen (fredag, red.), vil være helt fantastisk, for vi har brug for point. Vi har virkelig brug for point.

Det kan man ikke modargumentere.

Tre point efter otte kampe har placeret Ribe-Esbjerg i en situation, hvor kun pointløse Lemvig-Thyborøn og TMS Ringsted ligger under den vestjyske klub, der har seks point op til slutspilspladserne.

- Jeg ved godt, hvor vi kan finde optimismen. Vi skal selvfølgelig prøve at stå godt i forsvaret. Specielt over for Mathias Gidsel, som har været rigtig godt spillende på det seneste. Vi skal stå kompakt og selvfølgelig have et godt samarbejde med vores målmænd, lyder opskriften fra Miha Zvizej.

- Vi har vist i mange kampe, at vi godt kan score mål, men problemet med GOG er, at de spiller så hurtigt, at det er svært at holde dem nede under 30 mål.

Annonce

Superskarpe og lynhurtige

Miha Zvizej er fuld af respekt for det fynske hold, der trods skader - senest til den eminente playmaker Morten Olsen - har formået at holde et højt niveau i denne sæson.

- Der er de superskarpe og måske det bedste hold i ligaen til at straffe de tekniske fejl, så vi skal selvfølgelig passe på bolden, men det betyder ikke, at vi ikke skal spille hurtigt. Jeg håber, vi kan være så skarpe, at vi ikke taber de bolde, siger Zvizej.

- De er rigtig gode, efter man har scoret, hvor de presser med hurtig midte. De er det hurtigst løbende hold, og det har det været, siden jeg kom tilbage til Danmark, siger den tidligere Montpellier-streg, som altså godt kan finde optimismen inden turen til Gudme.

Selv om det kan være svært for udenforstående at få øje på Ribe-Esbjergs muligheder på Sydfyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Annonce