x
Annonce
Sport

GOG får tilgang af fløj fra ikonisk klubfamilie

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Efter fire år i TTH Holstebro vender Kasper Kildelund tilbage til GOG, hvor flere fra hans familie har job.

Gennem årtier har efternavnet Kildelund rimet på håndboldklubben GOG, og fra den kommende sæson kan de gulblusede igen spille bolden ud på højrefløjen til en Kildelund, nemlig Kasper.

Således stopper Kasper Kildelund efter denne sæson i TTH Holstebro for at tiltræde i GOG på en treårig kontrakt, oplyser den fynske klub på sin hjemmeside.

Den 25-årige Kildelund skiftede den modsatte vej for fire år siden.

- Det er lige i GOG's ånd, at Kasper vender tilbage efter at have været ude for at hente erfaring i anden klub. Han har GOG-dna, og han har fået mere hår på brystet, så nu er det hans tur til at lære fra sig til de unge i GOG, siger GOG-direktør Kasper Jørgensen.

Kasper Kildelunds far er Søren Kildelund, der i en årrække var en stor spiller i GOG. Det samme var tilfældet med onklen Niels Kildelund. Både faren og onklen arbejder fortsat i GOG, hvilket i øvrigt også hans mor og tante gør.

GOG ligger aktuelt nummer seks i herrernes håndboldliga, mens TTH er på andenpladsen. Der er dog kun tre point imellem de to klubber.

/ritzau/

Pressemeddelelse fra GOG''s hjemmeside.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Folkets opråb er blevet hørt: Genbrugspladserne genåbner på tirsdag

Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Danmark

Liveblog: Kina advarer om mulig ny bølge af coronavirus

Erhverv

Direktør i vækstfirma er bekymret for at krisen trækker ud: Frygter en halvering af omsætningen

Annonce