Annonce
Sport

Golfdanskeren Joachim B. Hansen holder sig i top-30 i Prag

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Czech Masters i Prag blev vundet af belgiske Thomas Pieters, mens Joachim B. Hansen blev bedste dansker.

Den danske golfspiller Joachim B. Hansen sluttede på en delt 30.-plads i European Tour-turneringen Czech Masters i Prag.

Efter en blandet uge gik han for anden dag i træk de 18 huller i par på den tjekkiske golfbane.

Af samme årsag sluttede han med samme score, som han fredag havde efter de to første runder - otte slag under par.

Undervejs blev det til tre birdies, der blev udlignet af tre bogeys på danskerens fjerde runde.

30.-pladsen må han dele med otte andre spillere. De var alle 11 slag efter belgieren Thomas Pieters, der vandt foran spanske Adri Arnaus.

Næstbedste dansker blev rutinerede Thomas Bjørn, der efter en søndag i to slag over par endte på en delt 58.-plads.

Med undtagelse af canadieren Austin Connelly, der ikke fuldførte turneringen, sluttede Jeff Winther sidst blandt de spillere, der havde klaret cuttet til weekendens runder.

Efter at være gået fem slag over par søndag og ni slag over par samlet sluttede danskeren som nummer 70.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Erhverv For abonnenter

3F-formand undrer sig over lukningen af testfabrik: Man vil opleve et kæmpe dræn af viden

Annonce