Annonce
Haderslev

Golfvogne på Aarø: Ikke noget problem

Annonce

Læserbrev: Det er altid dejligt at komme i avisen med en god historie. Lørdag den 25. juli er Aarø kommet på forsiden af Jydske Vestkysten: "Børnechauffører spreder skræk på ferieø". Man beundrer ofte journalister for alt det de ved. Men når de skriver om et emne, som man er en del af, så står man tilbage med en fornemmelse af, at man ikke kan genkende det, journalisten har skrevet.

Der er mange mennesker på Aarø i år. Glade mennesker, som har en dejlig tur, og rigtig mange folk på Aarø gør alt, hvad de kan for, at de besøgende får en god oplevelse. De skulle gerne komme tilbage igen en anden gang. De må også gerne flytte herover. Vi har et bosætningsudvalg under beboerforeningen, som gør hvad de kan for at få folk til at flytte til øen.

Der er nogle som lejer golfbiler ud, så folk stille og roligt kan komme rundt på øen. Det er noget hyggeligere, end når folk kommer rundt i deres personbiler.

Journalisten Jonas Kristensen, såvel som alle andre er velkomne hos mig, så de har mulighed for at opleve "den skræk og rædsel", golfbilerne spreder. Vi sætter os på min terrasse, og drikker en kop kaffe, mens vi vinker til alle de glade folk, der kommer forbi i golfbiler, svarer på deres spørgsmål, og fortæller dem, hvilken vej de kan køre.

Da jeg for mange år siden flyttede til Aarø, kunne man knap nok købe en is på havnen, og købmanden var lige blevet lukket. Dertil skulle vi nødigt igen.

Til sidst, en stor tak til alle jer, der på Aarø sørger for, at vores gæster bliver godt serviceret, mens de er her med øl, vin, mad, golfbiler osv osv.

Mange hilsner og god sommer til alle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Lige før sæsonstart: Ligaspiller i Kolding er testet positiv for corona

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce