Annonce
Kultur

Gospelkor mødes online

Annonce

Sønderborg: Gospelfællesskabet Sønderborg mener, det er vigtigt fortsat at synge under coronanedlukningen. Derfor har eksisterende og nye medlemmer mulighed for at samles om sange online hver uge.

I Gospelfællesskabet har man i kortere perioder henover 2020 haft mulighed for at mødes og synge. Her er alle retningslinjer blevet overholdt, der er blevet sprittet af og luftet ud, sangerne har haft mundbind på ved ankomst og bevægelse rundt i kirken, og der er blevet sunget med to meters mellemrum. Så snart der igen er mulighed for at mødes sikkert, er korene derfor også klar til at begynde fysisk igen.

Under den nuværende nedlukning mødes voksenkorene online på Zoom. Her kan man se og høre korlederen undervise, og man kan synge med hjemmefra.

Til børne- og teens-gospelkoret arbejdes der på at producere videoer til medlemmerne, hvor de lærer koreografier og sange og samtidig mødes de, der har lyst, på Zoom til en hyggesnak med korlederen.

Der er korstart er den 13. og 14. januar. Hvis man vil deltage i et af de fem gospelkor, så er man velkommen til at kontakte leder af Gospelfællesskabet Sønderborg, May Jeznach Madsen, på e-mail: gospelqueen@me.com eller tlf. 3142 1239.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Giv borgerne klar besked, Engelbrecht

Sport

VM: Dagens kampe og tv

Annonce