Annonce
Sønderborg

Grådighed ved salg af mundbind

Annonce

Debat: Hvor er det grådigt, svinsk og usympatisk at fabrikanter, grossister og handlende af mundbind og andre værnemidler mod Coronavirus skruer prisen så voldsomt i vejret, blot fordi det er en mangelvare og evt. et påbud at man skal bruge mundbind.

Det billigste mundbind jeg har set er 5 stk. til 39,95 kr. men priser op til 15 kr. pr. stk. er også set, for et engangsmundbind. Det er simpelthen uhørt.

Butikskæder i Tyskland sælger 50 stk. for under 200 kr. Det er halv pris af hvad det koster i Danmark.

Hvis man virkelig mener noget med at vi i fællesskab skal bekæmpe Coronavirus, skal værnemidler ned i noget der ligner kostprisen. Helt uden avance, moms og andre afgifter.

Det må da især være i de handlendes interesse at vi så hurtigt som muligt får normale tilstande igen, og at værnemidler forhåbentlig kun bliver en kortvarig bemærkning i vores fælles fremtid, og ikke noget forretningerne kan regne som en blivende indtægtskilde.

Hermed en opfordring til alle der handler med værnemidler. Få de priser sat ned, så det ikke er et spørgsmål om folk har råd til at smide et engangsmundbind væk eller købe en flaske håndsprit.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce