Annonce
Tønder

Grænsehandel: Fleggaard lukker den mindste Calle-butik

Grænsehandlen har ligget totalt underdrejet under coronakrisen. Når grænsebommene på et tidspunkt går op igen, forbliver Calle-butikken i Rosenkranz lukket. Arkivfoto: Hans Christian Gabelgaard
Når grænserne åbner efter corona-krisen, forbliver den vestligste af otte Calle-butikker lukket.
Annonce

ROSENKRANZ: Med lukkede landegrænser er grænsehandlen stort set gået i stå. Og når grænsebommene på et tidspunkt går op igen, forbliver den vestligste og mindste af de otte Calle-butikker syd for grænsen lukket - der er tale om butikken i Rosenkranz.

- Vi har valgt ikke at genåbne butikken, men det har ikke noget med corona-krisen at gøre, siger direktør i Fleggaard-koncernen, Lars Mose Iversen.

Lukningen af forretningen i Rosenkranz umiddelbart syd for Rudbøl skyldes ifølge direktøren, at koncernen i forvejen har et tæt butiksnet i området. Således er nærmeste Calle-butik i Aventoft blot 10 kilometer længere mod øst, og yderligere 10 kilometer mod øst findes endnu en Calle-butik i Sønder Løgum.

Annonce

Siden 2010

Fleggaard-koncernen overtog tilbage i 2010 grænsehandlens Calle-butikker. Calle-kæden blev dog bevaret som selvstændigt brand med indtil nu otte butikker.

Fem er placeret langs den dansk-tyske grænse, mens de resterende tre befinder sig i Burg og Heiligenhafen tæt på Rødby-Puttgarden-overfarten samt Rostock. Mens alle Calle-butikker langs grænsen og butikken i Burg er lukket ned under coronakrisen, er de to sidstnævnte åbne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Herrehåndbold For abonnenter

Thomas Mogensen farede vild på landevejen og mistede noget af sig selv

Annonce