Annonce
Læserbrev

Grødeskæring og frit vandspejl på Mølledammen

Annonce

Læserbrev: I et læserindlæg (svar på vores læserindlæg d. 1/1-20) omkring frit vandspejl på Mølledammen i Ribe, påstår Konservativ Folkeparti, May-Britt Andrea Andersen og Peder Tørnquist, at vi stiller en række spørgsmål som vi burde kende svaret på.

Kære May-Britt Andrea Andersen og Peder Tørnquist, vi stillede faktisk ikke et eneste spørgsmål.

Men konstaterede derimod at tre venstrefolk og åbenbart nu også de Konservative vil gennemtrumfe grødeskæring her og nu, selv om der netop er offentliggjort en rapport, der ikke muliggør dette, som forholdene er i dag.

Loven og regulativet forpligter – også kommunen. Når der er lavet en rapport af Orbicon, som er bestilt og betalt af kommunen, skal den vel også tages alvorligt og diskuteres i udvalget – på baggrund af forvaltningens indstilling.

Når der i loven står, at der skal foretages et skøn, så er det et fagligt skøn. Det er ikke en politisk frihedsgrad til at gøre, som politikerne gerne vil.

Vi kan forstå, at de konservative har savnet SF i debatten de sidste syv år. Det kan vi ikke genkende, men det er måske fordi Maj-Britt Andrea og Tørnquist kun har siddet i byrådet to år tilsammen.

I SF deltager vi gerne i debatten, det er faktisk derfor, vi har leveret et indlæg i denne sag.

Vi ønsker, som alle, et blankt vandspejl, men det skal ske i respekt for naturen. Grødeskæring er, i følge den nye rapport, ikke en mulighed, som sagen står lige nu. Derfor støtter vi i SF op om, at sagen skal fremmes i samarbejde med de berørte parter. Sydvestjysk Landboforening, staten, miljøorganisationer og lokalrådet i Ribe, så der på den måde kan findes en løsning, der tilgodeser alle parter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce