Annonce
Vejen

Grøn profil skal lokke unge til Hovborg

Hovborg Erhvervsklub havde inviteret børsmægler Lars Persson, kendt fra Millionærklubben på Radio 24syv, til at indlede årsmødet. Foto: Steen Rasmussen
Erhvervsklubben efterlyser nye byggegrunde til både virksomheder og parcelhuse.
Annonce

HOVBORG: Grøn er fremtidens kulør - også i Hovborg, hvor Erhvervsklubben øjner en chance for, at en grøn og bæredygtig satsning kan lokke nye borgere til.

- Vi bor midt i et område med masser af natur, store plantager og vandrestier, vi har mange økologiske landbrug, vi har grøn turisme, og vi har en levende by med sammenhold og tilbud. Lad os gøre det grønne budskab til vores varemærke. Jeg er sikker på, det vil have appel bl.a. til de unge, som vil være interesseret i at slå sig ned sådan et sted. Nye, engagerede borgere vil på mange måder være en fordel for hele byen og os alle, understregede Connie Skovbjerg på generalforsamlingen i Hovborg Erhvervsklub, hvor hun er sekretær og indpisker.

- I en tid, hvor vi ikke må flyve og ikke køre alt for langt, vil der være mulighed for at øge turismen i vores område. Det skal vi da udnytte, mener formand for Erhvervsklubben Thomas Peter Thøgersen. Han peger også på, at der må være rig mulighed for at opstille solcelleanlæg i området.

På mødet var der enighed om at presse på for at få kommunen til at udstykke nye byggegrunde til erhverv og parcelhuse. Specielt blev der peget på, at der bør udstykkes attraktive byggegrunde med facade direkte til Holme Å i Kroskoven.

Krovært Jørgen Jørgensen satte fokus på, at nogle bilister kører alt for stærkt på byens indfaldsveje fra vest og øst. Bump var der ikke udpræget lyst til, men forsamlingen var åben for chikaner, som kan bringe farten ned.

Tony Larsen mener, det, der burde laves først, er et regulært fortov fra campingpladsen og hyttebyen vest for Hovborg og ind til det eksisterende fortov inde i byen.

Jørgen Jørgensen blev genvalgt til bestyrelsen.

Formand for Hovborg Erhvervsklub Thomas Peter Thøgersen aflagde beretning fra årets gang. Foto: Steen Rasmussen
Årsmøde i Hovborg Erhvervsklub. Poul Henrik Bruun i den blå skjorte var ordstyrer. Foto: Steen Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kritisk corona-udvikling: Smitten stiger stadig i Kolding og Esbjerg

Danmark

På kanten af kaninhullet

Varde

Birgit fulgte sin mand i døden

Annonce