Annonce
Debat

Grønne poser og stor grund

Chefredaktør Mogens G. Madsen, Vejle Amts Folkeblad.
Nogle gange er det løsningen på et praktisk problem, der render med interessen

Det har været en nyhedsuge med både store og små historier. Og nogle gange må man også erkende, at den bedste historie er den, der handler om at få løst et praktisk problem som mange har bandet over.

Alle har et affalds-stativ under køkkenvasken, og de fleste har prøvet at bakse med at få en grøn pose til at passe til stativet. Det gør kommunen nu noget ved idet man kan få poser i to størrelser. Det er jo smart, det må jeg indrømme. Og det var der rigtig mange, der gerne ville læse om på vafo.dk, så det var en af ugens mest læste historier.

Men vi har da også lige været omkring et par store byggeprojekter, om lys på stadion og en forlist togbane. Og nu til ugens anbefalinger.

Annonce


Flere størrelser i grøn

Vejle Kommune udleverer nu flere størrelser grønne poser. Foto: Vejle Kommune

Vejle Kommune udleverer nu grønne affaldsposer i to størrelser, så skulle alle kunne få en, der passer til stativet under vasken.

det kan du læse mere om her.

Forandret projekt på Posthusgrunden

Et byrådsflertal besluttede sidste år, at NPV skulle arbejde med arkitekturen på hjørnet ud mod Søndertorv. Her planlægger selskabet nu en bygning med et afrundet hjørne, som det kendes fra den kendte "Flatiron Building" i New York. Illustration: NPV/Årstiderne Arkitekter

Der har været mange planer for Posthusgrunden. Nu nærmer man sig, at sagen kan få en afslutning. Og der kunne præsenteres endnu en ændring i projekter.

Læs mere her.

Lyst forbliver i familiens eje

 Restaurant Lyst ligger i Fjordenhus. Foto: Mette Mørk

Morten Kirk Johansens nærmeste efterladte overtager ejerskabet af den spektakulære og anmelderroste Restaurant Lyst, som ligger i Fjordenhus i Vejle Havn.

Læs historien her.

Forlist togbane

På en togtur fra Thyregod til Vejle diskuterede Kristian Thulesen Dahl (DF), Birgitte Vind (S), Jan Hessellund fra Billund Lufthavn og Martin Skovlyst en fremtidig Billundbane forud for sidste folketingsvalg. Foto: Morten Pape

Populært hed den Tullebanen, da det var Dansk Folkeparti, der fik den ind i en trafikplan. Nu er den pillet ud igen. Men DF vil stadig kæmpe for Billund-banen.

Læs om det her.

Der er for lidt lys

Banen på Vejle Stadion ser umiddelbart grøn ud efter de seneste ugers kamp for at få græsset tilbage. Om den kan holde vil vise sig i aftenens kamp mod AaB. Privatfoto

Når der er fodbold på Vejle Stadion, og det er i den mørke tid, så løber spillerne rundt og er alt for uoplyste. DBU stiller visse krav til lysstyrken på et stadion, og her er Vejle Stadion ikke tidssvarende og man spiller faktisk kun på en dispensation, som DBU ikke vil forlænge.

Læs mere her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce