Annonce
Haderslev

Gram & Juhl opkøbt af Ikast-virksomhed

Gram & Juhl er solgt til KK Wind Solutions.
KK Group fra Ikast køber Vojens-virksomheden Gram & Juhl for yderligere at accelerere og styrke sine kompetencer og tilbud inden for digitale løsninger til vindindustrien
Annonce

Vojens: 1. oktober overtager KK Wind Solutions Gram & Juhl fra Vojens, der er leverandør af overvågningsløsninger til vindmøller.

Det oplyser KK Group i en pressemeddelelse.

Gram & Juhl har mere end 20 års erfaring i branchen og har udstyret mere end 23.000 vindmøller på verdensplan med løsninger til tilstandsovervågning af turbiner. Gram & Juhl leverer digitale løsninger til tidlig fejldetektering af dyre komponenter som gearkasser, hovedlejer og generatorer.

- Gram & Juhl er en virksomhed med imponerende resultater, og deres unikke kompetencer inden for tilstandsovervågning er uden fortilfælde i vores branche, siger Chlinton A. Nelsen, administrerende direktør i KK Wind Solutions.

Annonce

Sikre overgang

I den kommende måned vil KK Wind Solutions sikre en fortsat og konsekvent drift af Gram & Juhl og begynde omhyggeligt at integrere virksomheden, hvilket gør overgangen så problemfri som muligt for både kunder og medarbejdere. De to stiftere Axel Juhl og Klaus Gram-Hansen fortsætter i virksomheden og støtter KK Wind Solutions i at udvide området for digitale løsninger.


Gram & Juhl er en virksomhed med imponerende resultater, og deres unikke kompetencer inden for tilstandsovervågning er uden fortilfælde i vores branch

Chlinton A. Nelsen, direktør KK Winds Solutions


- Vi er meget glade for KK Wind Solutions' opkøb og vi ønsker at sikre en god overgang med respekt for kunder og vores medarbejder. KK Wind Solutions har meget stærke tekniske kompetencer og økonomisk styrke til at fremskynde udviklingen og anvendelsen af tilstandsovervågning i vindmøllesystemer over hele verden, siger Axel Juhl, medstifter & direktør i Gram & Juhl.

Annonce

22 år gammel

Gram & Juhl blev grundlagt i 1997 af Klaus Gram-Hansen og Axel Juhl, baseret på grundlæggernes kernekompetencer inden for digital signalbehandling. I årenes løb har dette udviklet sig til avancerede løsninger til tilstandsovervågning af vindmøller bestående af elektronik, firmware og store serversoftware-installationer samt overvågning og cloud-tjenester.

Gram & Juhl beskæftiger også mere end 35 højt kvalificerede personer fra hovedkontoret i Danmark og er til stede i Tyskland og USA. Gram & Juhl leverer globalt til OEM's og forsyningsselskaber som Siemens Gamesa, MHI Vestas, Shanghai Electric, Ørsted, Vattenfall, Enel Green Power og mange flere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Selvfølgelig er der magtkamp i DF

Kolding

Smittetrykket stiger fortsat: Kolding overhaler Vejle målt på antallet af nye corona-smittede

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce