Annonce
Esbjerg

Granly Gruppen indgår historisk aftale med Esbjerg Vikings

Granly Gruppen A/S har forlænget sponsoraftalen med Esbjerg Vikings, der er den største i speedwayklubbens historie. Foto: PR

Esbjerg: De næste tre år har Esbjerg Vikings fortsat hjemmebane på Granly Speedway Arena. Det sker efter forlængelse af sponsoraftalen, der er den største nogensinde for Esbjerg Vikings.

- Vi har store ambitioner hos Esbjerg Vikings. Derfor er det vigtigt med et stærkt fundament. Granly Gruppen har været helt afgørende for, at vi har været i stand til at vende tilbage til toppen af dansk speedway. Nu har vi muligheden for sammen at bygge videre på tingene. Det er en historisk stor aftale for Esbjerg Vikings, og det giver kontinuitet og stabilitet til at skabe fremdrift, siger Esbjerg Vikings-direktør Lars Guldager Dyhr.

Aftalen forventes at få stor betydning for den fortsatte udvikling hos Esbjerg Vikings.

- Vi har set den store indsats, der bliver gjort hos Esbjerg Vikings for at skabe resultater og udvikling. Det vil vi meget gerne bakke op hos Granly Gruppen A/S. Derfor har vi valgt ikke bare at fastholde, men også udvide vores aftale, som nu også løber frem til udgangen af 2023. Der bliver tænkt langsigtet. Vi tror på, at vi sammen med andre lokale virksomheder og Esbjerg Kommune kan være med til at tiltrække nogle rigtigt spændende løb til Granly Speedway Arena, siger Kjeld Vogt, bestyrelsesmedlem hos Granly Gruppen A/S.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Billund

Mellem 25 og 35 hektar berørt af hedebrand: - Vi har været begunstiget af vejret

Annonce