Annonce
Varde

Gratis adgang til den første valgdebat: 11 kandidater er klar til at blive udspurgt af Clement

Clement Kjersgaard er ordstyrer ved valgdebatten. Arkivfoto: Mette Mørk

11 kandidater har meldt sig klar til at deltage i ProVardes valgmøde, hvor JydskeVestkysten er mediepartner.

Opdateret: Artiklen er blevet opdateret med kandidat nummer 11, der deltager i valgdebatten.

Varde: Folketingsvalget kommer inden for det næste halve år. Statsministeren afgør, hvornår det præcis bliver.

ProVarde tror, vi er tæt på, og har i samarbejde med JydskeVestkysten og Varde Kommune arrangeret et valgmøde i foyeren på rådhuset i Varde den 22. januar klokken 17.30. Ordstyrer er Clement Kjersgaard, der er kendt som studievært fra blandt Debatten på DR2.

Valgmødet er gratis og for alle.

På valgmødet skal kandidaterne diskutere erhverv, turisme, arbejdskraft og landbrug.

10 kandidater

Der er 11 kandidater, der har meldt sig til at sidde i panelet. Det er én kandidat for hvert parti, der opstiller til folketingsvalget.

To partier stiller med siddende folketingsmedlemmer. Det er Dansk Folkepartis Marie Krarup, der er valgt i Varde-kredsen, og Enhedslistens Henning Hyllested, der er valgt i Esbjerg-kredsen.

To partier stiller med sin spidskandidat i Region Syddanmark. Det er Liberal Alliances Steen Holm Iversen og Konservatives Niels Flemming Hansen. Nye Borgerlige stiller også med en spidskandidat, nemlig Nick Mogensen, men han er opstillet i Vestjyllands Storkreds og er derfor ikke på Varde-borgernes stemmeseddel til næste valg.

De øvrige partier stiller med følgende kandidater: Socialdemokratiet: Niels Ole Beck. Radikale Venstre: Jonna Buch Andersen. SF: Mikkel Ammitzbøll. Kristendemokraterne: Merete Rossing Mogensen. Venstre: Claus Christensen. Alternativet: Karin Rohr Genz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Annonce