Annonce
Regionalt

Gratis færgetransport i juli: 35.000 gæster med Fanølinjen på de første 15 dage

Fanølinjen er Molslinjens topscorer, når det gælder de gratis gående og cyklende gæster i juli. Halvvejs gennem ordningen har knap 35.000 taget den korte tur mellem Esbjerg og Fanø. Arkivfoto: Jacob Schultz
Annonce

Færge: Allerede onsdag aften - altså halvvejs gennem juli - tikkede Molslinjens tæller forbi de 100.000 passagerer, som enten gående eller cyklende har benyttet sig af sommerpakkens tilbud om gratis færgetransport i juli.

I toppen af listen ligger Fanølinjen, der på de første 15 dage af juli har transporteret knap 35.000 personer mellem Esbjerg og Fanø.

- Danskerne holder i stor stil sommerferie i Danmark i år, og der er ingen tvivl om, at tilbuddet om gratis færgetransport har ramt danskerne på det helt rigtige tidspunkt. Det har givet os gående og cyklende gæster på ruter, som normalt ikke benyttes så meget af den kategori af gæster, fortæller Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Sommerpakkens tilbud om gratis rejser med indenrigsfærger slutter den 31. juli for de 53 tilmeldte rederier. Derefter afløses ordningen af sommerpakkens anden del, som giver billigere færgebilletter til udvalgte destinationer i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Trekantområdet

Covid-19: Smittetal stiger mere i Fredericia end i nabokommuner

Annonce