Annonce
Billund

Gratis: Hyggeaften hos Hr. P

Brødrene Jonas og Johnny Pedersen og det øvrige personale holder hyggeaften torsdag den 5. december klokken 19. Arkivfoto: Martin Ravn

Grindsted: Torsdag den 5. december bliver der skruet gevaldigt op for hyggen hos herretøjsbutikken Hr. P i Vestergade.

Der bliver nemlig afviklet en decideret hyggeaften, hvor man vil kunne opleve lidt af hvert - og til og med ganske gratis.

Hyggeaftenen indledes klokken 19 og i løbet af aftenen vil der være konkurrencer, hvor man har mulighed for at vinde små præmier. Desuden kommer eksperten i østersåbning, Jesper Knudsen, og viser, hvordan man på hurtigste vis kan åbne en østers. Og Jesper Knudsen ved om nogen, hvordan det skal gøres. Han har nemlig vundet danmarksmesterskabet hele otte gange og desuden har han én gang vundet verdensmesterskabet i østersåbning.

Og når man hygger sig i godt selskab, så kan man godt gå hen og blive lidt sulten. Det har personalet hos Hr. P naturligvis taget højde for, så i løbet af aftenen bliver der serveret en let anretning.

Endelig står der også ginsmagning på menukortet. Hr. P har hyret en professionel bartender, der vil mikse forskellige cocktails, der er lavet på gin.

Arrangementet er som nævnt gratis at deltage i, men man er nødt til at tilmelde sig inden den 2. december i butikken i Vestergade 7 eller på telefon: 7535 3538.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Havnevirksomheder bekymrede over at ny havnevision skal hastes igennem

Leder For abonnenter

Vores naboers mismod tiltager konstant

Allerede før første stolpe var sat, skabte det danske vildsvinehegn tysk mismod . Her er det en udbredt opfattelse, at der er tale om en camoufleret grænsemur. Anlægget bliver kædet sammen med den danske indrejsekontrol og skaber hos vores naboer billedet af et land, der ønsker at isolere sig. Nu er hegnet færdig, og alt er meget værre. Det viser sig, at hegnet er en dødsfælde for vildtet. Billeder af kvæstede og dræbte dyr fylder tyske, sociale platforme og traditionelle medier. Selv landsdækkende tv har haft indslag. Med tysk logik er hegnet ubegribeligt. Naboerne påpeger ganske korrekt, at afspærringen ikke er nogen garanti for, at den afrikanske svinepest ikke når vores breddegrader. Vildsvin kan snige sig over i de passager, der er skyldes veje og vandløb. Samtidig er dyrene fremragende svømmere, der let kan krydse Flensborg Fjord. Endelig udgår den største smittefare ikke nødvendigvis fra vildsvin, men fra mennesker. Hvis en inficeret, polsk kødpølse på en eller anden vis havner i danske dyrs fødekæde, er skaden sket. Alle disse indvendinger er ubestrideligt rigtige. Og så må der vel stikke noget andet under, konkluderer førnævnte, tyske logik. Vi er hidtil ikke lykkedes med at forklare, at der i høj grad er tale om en mentalhygiejnisk foranstaltning. Danske landmænd og fødevaresektorens mange ansatte kan sove lidt roligere, fordi der trods alt er rejst en barriere mod smitten. Samtidig sender vi et signal til de udenlandske markeder om, at vi bekymrer os om fødevaresikkerheden. Da dette budskab tilsyneladende er usælgeligt hos vores naboer, kan vi i det mindste begrænse skaden. Derfor er det fint, at der nu træffes foranstaltninger, som skal begrænse faren for yderligere skader på vildt. Men samtidig må det være tilladt at undre sig over, at ingen havde forudset problemet. Så var vi nok stadig blevet stemplet som nationalister. Men vi var i det mindste sluppet for beskyldningen om, at vi slog Bambis mor ihjel.

Annonce