Annonce
Billund

Gratis: Hyggeaften hos Hr. P

Brødrene Jonas og Johnny Pedersen og det øvrige personale holder hyggeaften torsdag den 5. december klokken 19. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Grindsted: Torsdag den 5. december bliver der skruet gevaldigt op for hyggen hos herretøjsbutikken Hr. P i Vestergade.

Der bliver nemlig afviklet en decideret hyggeaften, hvor man vil kunne opleve lidt af hvert - og til og med ganske gratis.

Hyggeaftenen indledes klokken 19 og i løbet af aftenen vil der være konkurrencer, hvor man har mulighed for at vinde små præmier. Desuden kommer eksperten i østersåbning, Jesper Knudsen, og viser, hvordan man på hurtigste vis kan åbne en østers. Og Jesper Knudsen ved om nogen, hvordan det skal gøres. Han har nemlig vundet danmarksmesterskabet hele otte gange og desuden har han én gang vundet verdensmesterskabet i østersåbning.

Og når man hygger sig i godt selskab, så kan man godt gå hen og blive lidt sulten. Det har personalet hos Hr. P naturligvis taget højde for, så i løbet af aftenen bliver der serveret en let anretning.

Endelig står der også ginsmagning på menukortet. Hr. P har hyret en professionel bartender, der vil mikse forskellige cocktails, der er lavet på gin.

Arrangementet er som nævnt gratis at deltage i, men man er nødt til at tilmelde sig inden den 2. december i butikken i Vestergade 7 eller på telefon: 7535 3538.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialdemokrat: Forskel på byer

Regionalt For abonnenter

Tre bilulykker og fald ned ad trapper: Kontroversiel kiropraktor hjalp Anette og Jonas til tålelige liv

Annonce