Annonce
Tønder

Gratis pølser til alle: Fik en halv million kroner til renovering af hal

Bredebro Idrætscenter holder indvielse på den nyrenoverede hal 2. Det sker fredag med pølser og drikkelse til de fremmødte. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Fredag er der indvielse på den nyrenoverede hal ved Bredebro Idrætscenter. Indvielsen fejres med gratis pølser og drikkelse til alle fremmødte.

BREDEBRO: Bredebro Idrætscenter holder fredag indvielse på den nyrenoverede hal 2, der har fået en større overhaling. Gennem de seneste mange uger er hallen blevet malet, fået nyt gulv, opsat nye lamper og ikke mindst er der installerede to nye padelbaner samt en hyggekrog.

Derudover er hallen blevet gjort online for at imødekomme den nye udvikling inden for dyrkningen af sport. Det skal være, når man har tid og lyst og uden faste makkere/hold.

- Den udvikling vil vi gerne følge med i, og derfor har vi nu gjort det muligt, at man kan leje en time, lige præcis når det passer ind i ens program. Man kan dyrke sin sport alle ugens dage mellem klokken 5.00 og 24.00, fortæller centerleder Flemming Jordt i en pressemeddelelse.

Annonce

Store tilskud

Renoveringen er kun blevet mulig efter store tilskud fra store såvel som små virksomheder, der tilsammen har spyttet omkring en halv million kroner i kassen - ingen nævnt ingen glemt.

Der er flere muligheder for forskellige sportsgrene, alt efter hvad man er til, og hvornår man er til det. Lørdag kan det være en kegletur med svigerfamilien, med vennerne kan man booke tid til en håndbold-, fodbold- eller måske basketkamp, og onsdag aften kan du spille en badmintonkamp mod din nabo på en af de tre baner.

Al booking og tilmelding til de forskellige baner foregår via idrætscentrets nye online bookingsystem som ligger på bredebrosport.dk.

Indvielsen af de nye muligheder i hallen markeres med grillpølser og en øl/vand til alle fremmødte ved Bredebro Camping & Idrætscenter. Arrangementet finder sted fredag klokken 11.00 til 14.00.

Annonce
Tønder For abonnenter

Narkopåvirket bilist trafikdræbte to kvinder: Efter mere end to og et halvt år har han nu fået sin dom

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Se billederne: Allans hus kostede 85.000 kroner - det er noget gammelt lort

Esbjerg For abonnenter

Thomas' fingre var smeltet ind til senerne, men nu har han sagt farvel til førtidspension: Jeg vil hellere arbejde i mit eget firma

Esbjerg

Drama om milliard-projekt på Esbjerg Havn: Din Forsyning har tabt tålmodigheden og er klar med erstatningskrav mod leverandør af gigantisk flis-keddel

Kolding

Politi efterforsker drab i Kolding

Han organiserede uroen og kastede brosten mod EU-forbeholdene og politiet: - Det var et snydevalg, og hadet var indædt

Sydjylland

André gav sin mobber et knæ i ansigtet: Blev første gang smidt ud af skolen i 3. klasse - Nu vil han lægge årti med vold og stoffer bag sig

Kolding For abonnenter

Efter drabet på 22-årig kvinde: Nu vil Kate bare gerne væk fra stoffer og utryghed på Violvej

Erhverv+ tager pulsen på nyt klimamærke: - Jeg tror, at de havde et klimamærke hernede i grøntafdelingen, og der valgte jeg da i hvert fald nogle asparges til

Sydjylland

Rovfuglene kommer: Kvinde hakket i hovedet

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Sønderborg

Kebabruller rykker ind i Sønderborg: - Det bliver byens absolut bedste

Haderslev For abonnenter

Ishockey i Vojens er for "M", hvad søvn og mad er for andre

Esbjerg For abonnenter

Esbjerg raser over fortsat benspænd: Ghetto-loven står stadig i vejen for integration af ukrainske flygtninge-familier

Annonce