Annonce
forside

Gratis parkering er ikke en løsning

Læserbrev: I SF vil vi gerne midtbyen, men at gøre parkeringspladserne gratis bliver de ikke mere tilgængelige af. Derfor har vi stemt nej til dette forslag.

Vi vil hellere bruger parkeringsindtægterne på at udvikle en god midtby.

Der skal være nogle gode rammer for midtbyen. Dem skal vi som politikere være med til at skabe. Her har vi i SF bl.a. ønsket legepladser, så det bliver lettere at have børnene med og grønne oaser, hvor byen tilbyder en ramme at puste ud i. Her vil den nu nedsatte Taske Force gruppe også komme med bud på, hvad der skal til.

Derudover skal byen have et godt og spændende udbud af butikker og arrangementer. Det synes jeg i høj grad findes. Der er kulturnat, julemand, light festival og mange andre gode arrangementer samt caféer og butikker, som formår at give en super god service.

Endelig skal vi som handlende være med til at bakke midtbyen op ved at lægge vores handel i midtbyen. Det nytter ikke noget, at vi nøjes med at hente vores internetpakker i byens butikker. Det tjener de ikke mange ører på.

Bogen har været dømt død og borte mange gange, men alligevel oplever bogsalget fornyet fremgang. Sådan håber jeg, det også vil gå vores midtby. Vores midtby er ikke mere levende, end vi selv gør den til, og hermed skal lyde en opfordring til at vi alle er med til at løfte den, så vi også har en velfungerende midtby i fremtiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce