x
Annonce
Billund

Grene Menighedsråd fejrer sin præst

Solvej Paabøl Andersen har 10 års jubilæum som sognepræst ved Billund og Grene kirker. Arkivfoto: Maria Tuxen Hedegaard

Grene/Billund: Solvej Paabøl Andersen har 10 års jubilæum som sognepræst ved Billund og Grene kirker 30. august.

Det oplyser Grene Menighedsråd og konstaterer, at Grene sogn i alle årene har kunnet glæde sig over en meget dygtig og indsigtsfuld teolog, en dygtig formidler af det kristne budskab, en arbejdsom og engageret præst for sit sogn, hvor sognebørnenes ve og vel ligger hende meget på sinde.

Hertil kommer, fortsætter menighedsrådet, at Solvej Paabøl Andersen, er en god, nærværende og lyttende kollega for kirkens øvrige ansatte og en god samarbejdspartner for menighedsrådet med en positiv tilgang til de opgaver og udfordringer, der er forbundet med at være kirke.

Grene Menighedsråd inviterer menigheden i Grene sogn og andre interesserede på en forfriskning efter gudstjenesten i Billund kirke søndag 01. september kl. 10.30.

Arrangementet vil finde sted i Åfløjen i Billund Centret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Flere usikkerheder efter aflysning af Tønder Festival: Hvad skal der ske med de billetter, som er solgt?

Leder For abonnenter

Statsministeren er på farlig kurs

Formentlig synes de fleste, at Mette Frederiksen og hendes regering har ydet en imponerende indsats under coronakrisen. Men nu kan statsministeren være på vej ad en farlig sti, der godt kan få den hidtidige enighed til at slå revner. Det har vi bestemt ikke behov for lige nu. Muligvis gjorde Mette Frederiksen ret i stort set at trække genåbningen af Danmark tilbage på det seneste pressemøde mandag. Problemet er blot, at vi stort set ikke kender baggrunden for beslutningen. Det samme gælder alle på Christiansborg uden for regeringens snævre kreds. Oppositionen har efter eget udsagn ikke været inddraget i de seneste afgørelser, men er blot på forhånd blevet orienteret om regeringens beslutning. Det samme gælder åbenbart også for regeringens egne støttepartier. Flere repræsentanter for oppositionen bebrejder Mette Frederiksen for denne fremgangsmåde. Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulsen Dahl kalder ligefrem Mette Frederiksen for egenrådig. Desværre er den kritik berettiget. De politiske kolleger og alle vi danskere har ganske mange gange set sundhedsminister Magnus Heunicke præsentere sine plancher med de efterhånden berømte røde og grønne kurver. Men det er så i vidt omfang også de eneste modeller, der er blevet lagt frem. Regeringen har givetvis også i forbindelse med de seneste tiltag konsulteret sundhedsfaglige eksperter, inden planerne er blevet lagt. Men hvad har fagfolkene sagt, hvad bliver konsekvenserne, og hvilke alternativer findes der? De spørgsmål har vi aldrig fået besvaret. Forståeligt nok er frustrationen i Folketinget betydelig. Det kan meget vel slå over i modvilje, hvilket ville være en både politisk og samfundsmæssigt meget alvorlig situation. Den nuværende krise er for stor til politisk strid, og tydelige tegn på manglende fodslag i parlamentet vil skabe usikkerhed, ja måske ligefrem frygt blandt borgerne. Men rette vil de nemlig på grund af manglende information kunne spørge sig selv, om regeringens kurs er den rette.

Annonce