Annonce
Tarm

Grib bolden til håndboldens dag

Hele familien kan være med, når der er Håndboldens Dag 11. januar. Foto: Jakob Almtoft

Skjern: I december spiller kvinderne VM i håndbold, og hvis det har vækket lysten til at prøve kræfter med den hurtige og konditionskrævende sport, er der mulighed for at prøve det af, når Håndbolddanmark gentager succesen fra sidste år og igen inviterer til Håndboldens Dag. Det sker lørdag 11. januar.

Her kan man få en smagsprøve på alt lige fra de tekniske skruebolde og små angrebsåbninger, til det store fællesskab og den gode motion.

Skjern Håndbold Forening er blandt de over 170 klubber, der inviterer indenfor til de gratis aktiviteter på Håndboldens Dag. Her kan man blandt andet prøve at spille med bløde håndbolde, der ikke kræver harpiks for at ligge godt i hånden, ligesom man også kan stifte bekendtskab med både Håndboldfitness og Five-a-side Håndbold. Der vil være aktiviteter for både store og små, og både nybegyndere samt "rustne" håndboldspillere er velkomne.

Husk indendørs træningssko. Der er gratis adgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Varde

Linda gør det igen og igen

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];