Annonce
Esbjerg

Grillaften hos Ældre Sagen i Bramming

Fredag aften inviterer Ældre Sagen i Bramming på grillmad. Arkivfoto.

BRAMMING: Ældre Sagen i Bramming holder fredag med start klokken 18 en grillaften, som finder sted på Vindrosen i Jernbanegade.

- Vi håber vejrguderne vil være med os. Vi serverer tre slags kød med diverse tilbehør, kaffe og småkager. Det har de foregående år været en rigtig hyggelig aften med god mad og hyggeligt samvær, lyder det fra Karen Wagner Christensen, formand for Ældre Sagen i Bramming.

Vil man med til arrangementet på fredag skal man melde sig til Birte Jessen på mobil 27 11 10 79. Prisen pr. deltager er 130 kroner, og man skal medbringe egne dikkevarer til arrangementet på fredag.

Grillaftenen fredag er det første af en lang række arrangementer i Ældre Sagen Brammings nye program for efteråret 2019 og foråret 2020.

- Vi tilbyder en bred vifte af spisearrangementer, udflugter, søndagscaféer, arrangementer for demente og pårørende samt virksomhedsbesøg. Som noget nyt har vi kontortid fra kl. 16 til 17 den første onsdag i hver måned i Vindrosen. Vi håber rigtig mange vil komme forbi med spørgsmål og forslag til nye aktiviteter og arrangementer. Der vil være kaffe på kanden, lover Karen Wagner Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];