Annonce
Team Esbjerg

Grim oplevelse: Pludselig kunne Team Esbjerg-profil ikke få luft

Sanna Solberg hyperventilerede og måtte ud bag bænken og sunde sig. Hun kom dog meget hurtigt til hægterne igen. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Sanna Solberg hyperventilerede og måtte ud at sunde sig. Heldigvis kom hun hurtigt til hægterne, og hun er overhovedet ikke i tvivl om, at hun er til braget mod Viborg på onsdag. Det samme er Vilde Mortensen Ingstad og Sonja Frey formentlig.

Håndbold:  Et vildt drama var det ikke, men alligevel var det en grim oplevelse.

Og i hvert fald en oplevelse, som hun allerhelst havde været foruden.

Team Esbjerg-profilen Sanna Solberg måtte i al hast ud bag bænken til behandling efter et lille kvarters spil af lørdagens ligakamp mod Vendsyssel.

- Jeg hyperventilerede, og jeg følte ikke rigtigt, at jeg kunne få luft. Det var ikke særlig rart, erkendte Solberg, der naturligvis straks blev tilset af både læge og fysioterapeut.

- Jeg har prøvet det en gang tidligere. Det var i en træningskamp sidste år mellem jul og nytår, tror jeg. Der var selvfølgelig ikke andet at gøre end at løbe ud, men jeg følte nu alligevel, at jeg havde rimelig kontrol over situationen.


Jeg hyperventilerede, og jeg følte ikke rigtigt, at jeg kunne få luft.

Sanna Solberg


Og Solberg fik det da også hurtigt meget bedre, men hun tog naturligvis en slapper i resten af kampen og så anden halvleg fra tilskuerpladserne.

- Jeg har haft astma hele livet, og den slags har det med at gå lidt op og ned. Jeg har godt kunnet mærke det lidt i den seneste tid. Der var også lidt i kampen mod København i mandags, men det er meget sjældent, at jeg begynder at hyperventilere.

Annonce

Morgen og aften

Sanna Solberg tager medicin hver morgen og hver aften, men hun blev altså meget hurtigt frisk igen, og Team Esbjerg-fløjen er ikke et sekund i tvivl om, at hun er 100 procent klar til kampen i Viborg på onsdag.

Det samme satser cheftræner Jesper Jensen også på er tilfældet med Vilde Mortensen Ingstad og Sonja Frey, der begge sad over mod Vendsyssel. Ingstad døjer med en mindre forstrækning i læggen, mens Frey har fået fjernet et modermærke.

- Det er i hvert fald det, vi arbejder hen imod.

Cheftræneren håber, at hans hold har mere at komme med i forhold til sæsonens første ligaopgør mod Viborg, som blev tabt med 30-28 få dage efter en strabadserende Champions League-rejse til Rostov i Rusland.

- Jeg synes ikke, at vi spillede særlig godt mod dem på hjemmebane. Nu skal vi jo se, om vi underpræsterede, eller om det var Viborg, som fik os til at se dårlige ud. Men vi glæder os, og jeg satser på, at vi har mere at komme med denne gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Efter grønt lys til fodboldtilskuere: Kæmpe interesse for at få billet til Kolding Stadion på fredag

Sydjylland For abonnenter

Regeringen vil tvinge tyske præster til at oversætte deres prædikener: - Det ville være en disrespekt uden lige

Annonce