Annonce
Billund

Grindsted Ejendomsservice vokser konstant

Grindsted Ejendomsservice har oplevet stor vækst i det seneste år. Det er Mona og Henrik Johnsen, der står bag. Foto: Jacob Schultz

Gode idéer og hårdt arbejde har ført til, at Grindsted Ejendomsservice hele tiden udvider med både medarbejdere og ydelser.

Grindsted: Egentlig var det planen, at Mona og Henrik Johnsen skulle køre Grindsted Ejendomsservice alene.

Men flere og flere store ordrer har betydet, at de oprindelige planer for længst er blevet spoleret. I dag er der i alt 15 medarbejdere og syv biler i Grindsted Ejendomsservice, der har lager og hovedkontor på Chr. Lundgaardsvej i Grindsted. Og det lader ikke til at væksten stopper her, for parret - og især Henrik Johnsen - får hele tiden nye idéer og planer.

Firmaet begyndte oprindelig som handelsfirmaet Handelsgården med adresse i Vestergade. Men så gjorde Henrik Johnsen sin mors lejlighed i stand. Det fik han gjort så godt, at der begyndte at komme ordrer på flere håndværksmæssige opgaver. Det betød, at Handelsgården blev til Grindsted Ejendomsservice, og rammerne i Vestergade blev for trange. I august 2016 rykkede firmaet så ind i de nuværende lokaler på Chr. Lundgaardsvej.

I dag klarer Grindsted Ejendomsservice stort set alle håndværksmæssige opgaver fra ejendomsadministration og flytteservice over rengøring, malerarbejde og diverse håndværksmæssige opgaver til vedligehold af udendørsarealer. Firmaet administrerer i alt 700 lejemål i Jylland.

- Jeg har gode folk, der kan tænke selv, og som kan arbejde selvstændigt. Vi udfører alle de opgaver, vi må lave. Resten - det er især elarbejde, vvs-arbejde, kloakarbejde og noget murerarbejde - har vi samarbejdspartnere til at hjælpe med, fortæller 45-årige Henrik Johnsen.

Grindsted Ejendomsservice

Det er Mona og Henrik Johnsen, der står bag Grindsted Ejendomsservice, der har hovedkontor og lager på Chr. Lundsgaardsvej i Grindsted.Her er også pakkeshops for GLS og DAO, der er åben fra mandag til torsdag fra klokken 8.00 til klokken 18 og fra klokken 8.00 til klokken 16.00 fredag.

Fra den 4. november til den 23. december er der desuden åbent lørdag fra klokken 9.00 til klokken 12.00.

Det har givet øget salg af rengøringsmidler og flere andre aktiviteter, at Grindsted Ejendomsservice har fået pakkeshops fra både GLS og DAO ind. Foto: Jacob Schultz

Johnsen Transport

Grindsted Ejendomsservice har også udført måtteservice, men den del stoppede i februar og blev byttet ud med vognmandsforretningen Johnsen Transport, der så dagens lys i juli i år.

- Vi kører kurér og vejtransport i hele Europa, og vi er jævnligt i både Tyskland, Holland og Belgien. Jeg tager med og kører en nat en gang i mellem, siger Henrik Johnsen.

Der er to faste natchauffører, to faste dagchauffører og to lærlinge tilknyttet Johnsen Transport.

Grindsted Ejendomsservice har også fået egen malerafdeling, og der sælges også maling fra Chr. Lundgaardsvej. Og der er desuden også tømrer,- og haveafdeling. Og så er Handelsgården blevet vækket til live igen. Der er ansat en sælger, der tager sig af salg af rengøringsmidler og udfører rengøringsopgaver.

Annonce

Pakkeshop

I juli kom endnu en nyskabelse i firmaet på Chr. Lundsgaardsvej. Der fik Grindsted Ejendomsservice nemlig en GLS shop og lidt senere også en DAO shop. Det har været en rigtig god beslutning.

- På salget af rengøringsmidler har det givet et øget salg på 50 procent. Det har desuden givet maleopgaver og private rengøringsopgaver og flytninger. Så det har været en god beslutning, mener Henrik Johnsen.

Om vinteren - der er lavsæson - plejer Henrik Johnsen selv at arbejde en del med, men det er der ikke længere tid til.

- Vi er jo ikke kommet sovende til det. Jeg arbejder ofte 20 timer i døgnet, for at vi kan få det hele til at hænge sammen. Kunderne sender tit en mail om natten med ordrer, der skal udføres næste dag, så det er efterhånden meget lidt, jeg udfører opsøgende arbejde, siger Henrik Johnsen.

Ægteparret er holdt helt op med at spå om fremtiden, men tager det hele, som det kommer - med Henriks mange bolde i luften og Mona, der sørger for at holde ham helt nede på jorden.

Annonce
Navne For abonnenter

Bækkes kroballer og pennevenindens søde farbror trak i københavneren Panja

Danmark

Mandagens coronatal: 70 procent har fået det første stik

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Lokal politiker fik Hyballa-banner flået ned af kontrollører: - Min grænse går, når træneren bliver beskyldt for vold

Varde For abonnenter

Succes i specialklassen: Nu er hunde de nye hjælpelærere

Vejen

Adolf er en af kommunens ældste borgere: Antallet af ældre over 100 år er steget

Sønderborg For abonnenter

Brødre med succes: Omsætning i korn- og foderstofselskab er vokset eksplosivt med dem i spidsen

Sydjylland For abonnenter

Inden Marco fyldte et år, fik hans forældre at vide, han kun havde seks måneder tilbage at leve i: De har kun en time om ugen med døende søn

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sydjylland

Syd- og sønderjyske forældre siger farvel til folkeskolen til fordel for fri- og privatskoler

Haderslev

Efter oversvømmede gader: Nu advarer politiet - 'får du feber, skal du kontakte læge'

EfB

Hyballa: Jeg ville elske at arbejde med van der Vaart

Erhverv

Nystartet firma med gaderacer har solgt fire biler: - Vi går efter en slutspurt efter sommeren

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Karakterer: Forsvarer overbeviser igen, og midtbanemand ramte den lige i rumpetten

Aabenraa

Beboere savner plejehjemmets gæsteværelse

Annonce