Annonce
Billund

Grindsted Ejendomsservice vokser konstant

Grindsted Ejendomsservice har oplevet stor vækst i det seneste år. Det er Mona og Henrik Johnsen, der står bag. Foto: Jacob Schultz

Gode idéer og hårdt arbejde har ført til, at Grindsted Ejendomsservice hele tiden udvider med både medarbejdere og ydelser.

Grindsted: Egentlig var det planen, at Mona og Henrik Johnsen skulle køre Grindsted Ejendomsservice alene.

Men flere og flere store ordrer har betydet, at de oprindelige planer for længst er blevet spoleret. I dag er der i alt 15 medarbejdere og syv biler i Grindsted Ejendomsservice, der har lager og hovedkontor på Chr. Lundgaardsvej i Grindsted. Og det lader ikke til at væksten stopper her, for parret - og især Henrik Johnsen - får hele tiden nye idéer og planer.

Firmaet begyndte oprindelig som handelsfirmaet Handelsgården med adresse i Vestergade. Men så gjorde Henrik Johnsen sin mors lejlighed i stand. Det fik han gjort så godt, at der begyndte at komme ordrer på flere håndværksmæssige opgaver. Det betød, at Handelsgården blev til Grindsted Ejendomsservice, og rammerne i Vestergade blev for trange. I august 2016 rykkede firmaet så ind i de nuværende lokaler på Chr. Lundgaardsvej.

I dag klarer Grindsted Ejendomsservice stort set alle håndværksmæssige opgaver fra ejendomsadministration og flytteservice over rengøring, malerarbejde og diverse håndværksmæssige opgaver til vedligehold af udendørsarealer. Firmaet administrerer i alt 700 lejemål i Jylland.

- Jeg har gode folk, der kan tænke selv, og som kan arbejde selvstændigt. Vi udfører alle de opgaver, vi må lave. Resten - det er især elarbejde, vvs-arbejde, kloakarbejde og noget murerarbejde - har vi samarbejdspartnere til at hjælpe med, fortæller 45-årige Henrik Johnsen.

Grindsted Ejendomsservice

Det er Mona og Henrik Johnsen, der står bag Grindsted Ejendomsservice, der har hovedkontor og lager på Chr. Lundsgaardsvej i Grindsted.Her er også pakkeshops for GLS og DAO, der er åben fra mandag til torsdag fra klokken 8.00 til klokken 18 og fra klokken 8.00 til klokken 16.00 fredag.

Fra den 4. november til den 23. december er der desuden åbent lørdag fra klokken 9.00 til klokken 12.00.

Det har givet øget salg af rengøringsmidler og flere andre aktiviteter, at Grindsted Ejendomsservice har fået pakkeshops fra både GLS og DAO ind. Foto: Jacob Schultz

Johnsen Transport

Grindsted Ejendomsservice har også udført måtteservice, men den del stoppede i februar og blev byttet ud med vognmandsforretningen Johnsen Transport, der så dagens lys i juli i år.

- Vi kører kurér og vejtransport i hele Europa, og vi er jævnligt i både Tyskland, Holland og Belgien. Jeg tager med og kører en nat en gang i mellem, siger Henrik Johnsen.

Der er to faste natchauffører, to faste dagchauffører og to lærlinge tilknyttet Johnsen Transport.

Grindsted Ejendomsservice har også fået egen malerafdeling, og der sælges også maling fra Chr. Lundgaardsvej. Og der er desuden også tømrer,- og haveafdeling. Og så er Handelsgården blevet vækket til live igen. Der er ansat en sælger, der tager sig af salg af rengøringsmidler og udfører rengøringsopgaver.

Annonce

Pakkeshop

I juli kom endnu en nyskabelse i firmaet på Chr. Lundsgaardsvej. Der fik Grindsted Ejendomsservice nemlig en GLS shop og lidt senere også en DAO shop. Det har været en rigtig god beslutning.

- På salget af rengøringsmidler har det givet et øget salg på 50 procent. Det har desuden givet maleopgaver og private rengøringsopgaver og flytninger. Så det har været en god beslutning, mener Henrik Johnsen.

Om vinteren - der er lavsæson - plejer Henrik Johnsen selv at arbejde en del med, men det er der ikke længere tid til.

- Vi er jo ikke kommet sovende til det. Jeg arbejder ofte 20 timer i døgnet, for at vi kan få det hele til at hænge sammen. Kunderne sender tit en mail om natten med ordrer, der skal udføres næste dag, så det er efterhånden meget lidt, jeg udfører opsøgende arbejde, siger Henrik Johnsen.

Ægteparret er holdt helt op med at spå om fremtiden, men tager det hele, som det kommer - med Henriks mange bolde i luften og Mona, der sørger for at holde ham helt nede på jorden.

Annonce
Billund For abonnenter

Nanna bad politikerne om tilskud til hjemmepassende forældre: Nu kan hun søge - og det giver ro på familielivet

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Se billederne: Allans hus kostede 85.000 kroner - det er noget gammelt lort

Esbjerg For abonnenter

Thomas' fingre var smeltet ind til senerne, men nu har han sagt farvel til førtidspension: Jeg vil hellere arbejde i mit eget firma

Sønderborg For abonnenter

Anklaget for mishandling af sine seks børn: Familiefar frygter udvisning til Kosovo

Esbjerg For abonnenter

Esbjerg raser over fortsat benspænd: Ghetto-loven står stadig i vejen for integration af ukrainske flygtninge-familier

Han organiserede uroen og kastede brosten mod EU-forbeholdene og politiet: - Det var et snydevalg, og hadet var indædt

Esbjerg

Drama om milliard-projekt på Esbjerg Havn: Din Forsyning har tabt tålmodigheden og er klar med erstatningskrav mod leverandør af gigantisk flis-keddel

Kolding For abonnenter

Efter drabet på 22-årig kvinde: Nu vil Kate bare gerne væk fra stoffer og utryghed på Violvej

Sif og Andreas vil give mere til jorden end de tager: Sådan kom de i gang uden at stifte stor gæld

Sydjylland

Rovfuglene kommer: Kvinde hakket i hovedet

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Erhverv For abonnenter

Seneste regnskab viser et uventet underskud: Nu skærer dagligvarebutik en time af åbningstiden

Navne For abonnenter

I mange år mærkede tidligere folketingsmedlem ikke efter, når kroppen sagde fra: Nu har Marlene og familien sat forbruget kraftigt ned og taget en stor beslutning

Erhverv

Overvældende interesse for at købe nedlagt politistation: Kan ende i en budrunde

Annonce