Annonce
Sport

Grindsted er vært ved begynder-JM i boksning

Kian Møller Nielsen er en af de Grindsted-boksere, der skal i ringen i løbet af den kommende weekend. Han skal lørdag aften bokse udskilningskamp om at komme med til den efterfølgende weekends jyske mesterskaber, der finder sted i Vejle. Arkivfoto: Alex Hermann
Stævner med omkring 60 boksekampe er på menuen, når Grindsted i næste weekend er vært for begynder-JM i boksning. Flere lokale Grindsted-boksere kommer i aktion.

Grindsted: I weekenden 18. og 19. januar bliver der slået på tæven i Magion, når Bokseklubben Grindsted Atletklub er vært for de jyske begyndermesterskaber. Her vil den arrangerende klub selv deltage med flere boksere, der vil gå efter medaljerne.

- Det er for boksere med højst 10 kampe. Vi har selv fire U17-boksere med, og det er nogle, der har haft mellem tre og syv kampe, fortæller Jørgen Hede Jensen, der er formand og træner i Bokseklubben Grindsted Atletklub.

Lørdag vil der være to boksestævner, mens der bokses finaler om søndagen - og til alle stævnerne vil der være gratis entre.

- Lørdag er det første stævne fra klokken 11 om formiddagen, og der vil nok være omkring 25 kampe. Lørdag aften er der nok 12.15, og så igen om søndagen vil der være omkring 20 kampe, siger Jørgen Hede Jensen.

Gratis entre

Weekenden byder på tre boksestævner: To om lørdagen med start kl. 11 og 18.30, samt et stævne søndag formiddag. Det hele foregår i Magion, og der er fri entre.

Bokseklubben Grindsted Atletklub stiller med fire boksere i U17-rækken til begynder-JM, mens der på stævnet lørdag aften vil komme flere Grindsted-boksere i ringen.

Kampe med lokal deltagelse

Lørdag aften skal der desuden bokses tre såkaldte udskilningskampe. Det er kvalifikationskampe til de rigtige jyske mesterskaber, som finder sted i den efterfølgende weekend i Vejle. Også her vil der være lokal deltagelse, da Kian Møller Nielsen skal i ringen.

- Der var for mange tilmeldte i weltervægt, så de bokser udskilningskampe weekenden forinden. Det bliver på stævnet lørdag, hvor vi også har fire af vores egne, som skal i ringens, siger Jørgen Hede Jensen.

Lørdag aften bliver der altså også mulighed for at følge Grindsted-bokserne Leutrim Muli, Christian Bjørn, Nik Møller Nielsen og Martin Egebæk i aktion.

Annonce

115 boksere

I alt 115 boksere i alle aldre og alle vægtklasser er tilmeldt stævnet. Deltagerne kommer fra hele Jylland og Fyn, og det har derfor krævet lidt arbejde fra bokseklubben at få tingene til at spille. Men noget større problem har det nu ikke været.

- Det er ikke så galt. Det er faktisk nemmere end at arrangere et helt almindeligt stævne. Der er selvfølgelig noget arbejde ved det, for folk skal have mulighed for at komme og overnatte og blive bespist, men det hele kan godt lade sig gøre, siger Jørgen Hede Jensen.

Annonce
Billund For abonnenter

Se drone-video: Sådan ser Gyttegård Plantage og Grene Sande ud fra luften

Danmark

Lørdagens coronatal: Antallet af indlagte falder til det laveste siden midt i august

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Fabrik må sige nej til ordrer på grund af mangel på faglærte: - To ledige job kan barbere fem procent af omsætningen

Tønder For abonnenter

Eksplosivt: Tyskere køber huse i Tønder som aldrig før

Sønderborg

Nybyggeri i historisk bymidte: Firma får ja til at opføre fem etageejendomme

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Rutineret lejesvend vil ikke bare slukke en brand. Han vil blive i SønderjyskE, og han mener ikke, at alderen er et problem

Sport

Chris Anker Sørensen er omkommet efter trafikulykke i Belgien

Vejen For abonnenter

Lottes lille datter kæmper med spiseproblemer: - Fagfolk siger, at hun kun lige spiser, så hun kan holde sig kørende og overleve

Billund

Hotel Propellen er blevet solgt: Skifter ejer den 1. oktober

Haderslev

Landmand slæbes i landsretten: Retssag om 69 brændte svin i halmfyret er anket af statsadvokaten

Haderslev For abonnenter

Kandis-sang og hunden Rocky reddede René fra at tage sit eget liv

Sønderjylland For abonnenter

Sønderjyder med succes: Mesterkokke med Michelin-stjerner opvokset i samme mindre by

EfB For abonnenter

EfB-karakterer: Strunck var et af lyspunkterne

EfB

Elias Sørensen: Vi var 10.000 gange bedre end dem i første halvleg

Annonce