Annonce
Sport

Grindsted fører fortsat 2. division

Efter en intens og jævnbyrdig kamp kunne Grindsted glæde sig over en sejr på 25-23 over AGF. Arkivfoto: Jørgen Kirk
På torsdag venter sæsonens første helt store styrkeprøve, når Grindsted skal møde Rækker Mølle. Begge hold har vundet alle deres kampe i sæsonen, inden de tørner sammen.

Grindsted: De bedste håndboldherrer fra Grindsted GIF ligger efter weekendens kamp fortsat helt i toppen af 2. division. Søndag eftermiddag fra århusianske AGF på besøg i Lynghallen, og de blev efter en jævnbyrdig og til tider lidt rodet kamp sendt hjem til Smilets By med et nederlag på 25-23.

Det var Grindsted, der kom bedst fra start, men de århusianske gæster formåede i løbet af 1. halvleg at trække tempoet ud af kampen med nogle meget lange angreb. Det viste sig at være den helt rigtige taktik for gæsterne, som dermed kom bedre med. Da det endvidere kneb ganske voldsomt for Grindsted at score på chancerne - alene i 1. halvleg blev ni oplagte chancer brændt - var stillingen ved pausen 13-11 til gæsterne.

Annonce

Bedre i 2. halvleg

Efter pausen fik AGF bragt sig foran med hele fire mål, men herefter hævede hjemmeholdet niveauet. Forsvaret begyndte at stå bedre, og det gav nogle lette kontrascoringer, og da Grindsted-spillerne desuden begyndte at score på de oplagte målchancer, begyndte det at gå den rigtige vej.

Slutningen skulle dog vise sig at blive nervepirrende. Grindsted fik to udvisninger lige efter hinanden med fire minutter igen, og dette var lige ved at blive kampafgørende. Med blot ét minut tilbage af kampen var AGF i boldbesiddelse, mens Grindsted blot var foran med en enkelt kasse. Heldigvis smed AGF bolden væk, og Grindsted fik spillet sig til et straffekast med fem sekunder igen. Dette blev omsat til mål, og sejren blev derfor på 25-23.

Moralen holdt

De to point vakte stor glæde hos hjemmeholdet.

- På en dag, hvor vi brænder urimeligt mange chancer, og kampen samtidigt får lov til at blive afviklet på AGF's præmisser, er det godt, at moralen holder, og at vi vinder. Specielt perioden fra 11-15 efter 35 minutter og frem til det 56. minut, hvor vi vinder 13-4, ligner det et normalt niveau fra vores side, og vi lykkedes med at få ændret de ting, som vi har indflydelse på, og det er jeg meget tilfreds med, lyder det fra træner Flemming Pedersen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Vejen

Imerco lukker i det nye år

Annonce