Annonce
Billund

Grindsted GIF er videre i pokalturneringen

Grindsted GIF er videre til næste runde i pokalturneringen efter en sejr på 2-0 på udebane mod Løjt IF. Arkivfoto: René Lind Gammelmark
I næste runde kan Grindsted være så (u)heldig at møde et hold fra en af landets øverste rækker.
Annonce

Grindsted: De lokale fodboldhelte fra Grindsted GIF er videre til næste runde i pokalturneringen. De superoptimistiske vil sige, at GGIF derfor er kommet et skridt nærmere pokaltitlen og dermed europæisk fodbold i næste sæson.

I 1. runde af hovedturneringen var Grindsted en tur i Sønderjylland, hvor Løjt IF tog imod. Det blev en kamp, hvor der i modsætning til Grindsteds seneste kampe ikke var specielt mange chancer. Begge hold stod nemlig solidt i forsvaret, og der var mindre end 10 minutter tilbage af opgøret, før der kom hul på bylden. Det skete, da Jesper Dahl Schmidt fangede Løjt-målmanden langt ude af sit mål og løftede bolden over ham.

I tillægstiden blev sejren slået fast, da Pirasath Raguleswaran gjorde det til 2-0.

- Stærk sejr i en kamp, hvor vi ikke helt rammer vores niveau, og hvor vores stærke keeper, Sune Nissen, kunne notere sig endnu et clean sheet, lyder det efterfølgende fra Grindsted-træner Christian Thorne.

Fredag bliver der trukket lod til næste runde i pokalturneringen, hvor Grindsted risikerer – eller kan håbe på – at trække et hold fra en af landets øverste rækker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Annonce