Annonce
Billund

Grindsted GIF får hjemmebane på et kønnere stadion

Når Grindsted GIF fredag aften tager hul på den nye sæson i serie 2, er det på et lidt kønnere Grindsted Stadion. Hen over den kommende tid vil stadion blive mere og mere opdateret. Arkivfoto: Alex Hermann
Fredag aften bliver den nye sæson skudt i gang for kommunens højest rangerede herrehold, Grindsted GIF. Det sker i rammer, der hen over den kommende tid bliver mere opdaterede.
Annonce

Grindsted: Når de bedste fodboldherrer i Grindsted GIF fredag aften skyder sæsonen i gang hjemme på Grindsted Stadion, bliver der muligvis taget hul på en ny æra i den lokale fodboldklub. Ambitionerne er store, og målet er, at Grindsted i fremtiden skal have et hold på et højere niveau, end det er tilfældet i dag.

Første skridt mod det mål er at opdatere de fysiske rammer, og hen over foråret er der blevet svinget med malerpenslerne, mens flere ting omkring opvisningsbanen på Sdr. Boulevard er blevet gjort kønnere.

- Det er en løbende proces, hvor vi er i gang med at opdatere stadion. Vi har opdateret tribunen, og kioskområdet er blevet malet, fortæller formanden for Grindsted GIF's fodboldafdeling, Søren Madsen.

- Der kommer også nogle nye rækværk, og der kommer nogle nye skraldespande, tilføjer Søren Madsen.


Det er en løbende proces, hvor vi er i gang med at opdatere stadion. Vi har opdateret tribunen, og kioskområdet er blevet malet.

Søren Madsen, formand, Grindsted GIF


Planerne for Grindsted Stadion er dog endnu større. I dag kræver det en del arbejde, når kampbanen skal vandes, men det har man ønsker om i klubben skal være noget lettere.

- Vi kender ikke helt vores økonomi, for vi havde overvejet, om vi selv skulle tilbyde at lave pop op-vanding. Hvis vi kigger lidt fremad, er det noget af det, som måske er værd at få lavet, siger Søren Madsen.

I Billund er der allerede etableret et såkaldt pop op-vandingsanlæg på kampbanen ved Billund Idrætscenter.

Annonce

Første kamp fredag aften

Det er fredag klokken 19, at den nye sæson bliver skudt i gang for Grindsted GIF, der spiller i serie 2. Her er modstanderen Spangsbjerg IF, der kommer på besøg på Grindsted Stadion.

Kommunens næsthøjest rangerede herrehold er Krogager Boldklub, der indledte sæsonen i serie 3 med en 2-1-nederlag til Esbjerg fB. Både Billund IF, Vorbasse Boldklub og Team BFO, der er et holdsamarbejde mellem Filskov IF, Sdr. Omme IF og Blåhøj IF, spiller i serie 4. De har alle indledt sæsonen med sejre i deres første kampe.

Det ambitiøse kvindehold Billund Q, der spiller i jyllandsserien, er kommet godt fra start i den nye sæson med en storsejr i sin første kamp. Holdet spiller sin første hjemmekamp på søndag klokken 13, når Fredericia KF kommer på besøg ved Billund Idrætscenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Trekantområdet

Kommunen strammer corona-skruen: Krav om mundbind eller visir på plejehjem og bosteder

Annonce