Annonce
Billund

Grindsted GIF roterer på bænken: To trænertalenter har nu det fulde sportslige ansvar

Allerede i sin første kamp som Grindsted-træner viste Rasmus Bertelsen (i grå trøje) et så stort engagement, at dommerne fandt det nødvendigt at tage det gule kort i brug for at få skruet ned for lyden. Bertelsen og de andre GGIF'ere er kommet godt fra start i den nye sæson i 1. division. Arkivfoto: Alex Hermann.
Det er med Flemming Pedersen på trænerbænken, at Grindsted GIF på fem år er styret fra serie 1 til 1. division. Nu træder han et skridt tilbage og overlader det sportslige ansvar til Rasmus Bertelsen og Jacob Vinholt Pedersen.

Grindsted: Der er byttet om på rollerne på trænerbænken hos 1. divisionsholdet i Grindsted GIF. Officielt er Flemming Pedersen cheftræner, mens Jakob Vinholt Pedersen og Rasmus Bertelsen er hans assistenter, men gennem hele den indeværende sæson har det forholdt sig lige modsat.

Hvis tilskuerne undervejs i kampene har rettet øjnene mod trænerbænken, har der ikke hersket den store tvivl om, at Flemming Pedersen er trådt et skridt i baggrunden og ladet de to øvrige styre festlighederne.

- Det er helt i tråd med det, vi gerne vil. Nu har vi to unge og talentfulde trænere, som virkelig gør det godt. Så skal jeg ikke stå i vejen for dem, når vi har muligheden for at give dem noget ekstra ansvar, siger Flemming Pedersen og tilføjer, at det allerede på nuværende tidspunkt er d'herrer Bertelsen og Vinholt, der i det daglige står med det fulde ansvar for både træning og kamp.

Annonce

Næste hjemmekamp 23. oktober

  • Grindsted GIF skal i aktion i 1. division igen på lørdag, hvor holdet skal en tur til Odder.
  • Næste hjemmekamp er lørdag den 23. oktober, hvor holdet spiller hjemme i Lynghallen mod Skovbakken IK fra Aarhus. De to hold gav i foråret hinanden en særdeles jævnbyrdig og dramatisk kamp, hvor Grindsted først i de sidste sekunder hev en sejr på en enkelt mål hjem.
  • Opgøret bliver fløjtet i gang klokken 16.

- Det er et godt makkerpar, og de er i hvert fald meget dygtigere til det end mig, så det er jeg helt tryg ved, siger Flemming Pedersen, hvis træner-cv i parentes bemærket tæller fire år som U21-landstræner med VM-guld, VM-bronze, EM-sølv og EM-bronze som resultat.

Et godt team

Rasmus Bertelsen kom til Grindsted GIF inden sæsonen, mens Jakob Vinholt Pedersen var nødt til at indstille sin aktive karriere, da han i Grindsteds anden kamp i 1. division igen blev ramt af en hjernerystelse. Siden har han været en del af trænerteamet, og nu skal han altså vænne sig til at stå i forreste række.

Jacob Vinholt Pedersen var med til at spille Grindsted GIF op i 1. division. Men allerede i holdets anden kamp i 1. division blev han ramt af en hjernerystelse og har ikke siden været på banen. Derfor kastede Jacob Vinholt Pedersen, der er tidligere ungdomslandsholdsspiller, sig i stedet over trænergerningen. Arkivfoto: Martin Ravn.

- Allerede da vi kom ind i august, kunne jeg mærke, at det fungerede. De har fået mere og mere ansvar, og efterhånden ligger ansvaret for alt det sportslige hos dem, siger Flemming Pedersen.

Rasmus Bertelsen har stor ekspertise i den defensive del af håndboldspillet, mens Jacob Vinholt Pedersen i højere grad nørder i angrebet. Det giver et godt match.

- Jeg synes faktisk, det er et scoop for en klub som vores, at vi kan have sådan et makkerpar som trænere, siger Flemming Pedersen, der fortsat vil være en del af teamet omkring holdet.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Rasmus Bertelsen eller Jacob Vinholt Pedersen.

Flemming Pedersen har stået i spidsen for Grindsted GIF's håndboldherrer, siden holdet spillede i serie 1. Siden er det kun gået én vej, og nu ligger holdet pludselig i den bedste halvdel af 1. division. Nu træder træneren et skridt tilbage og overlader det sportslige ansvar til to yngre modeller. Arkivfoto: John Randeris.

Jeg synes faktisk, det er et scoop for en klub som vores, at vi kan have sådan et makkerpar som trænere.

Flemming Pedersen
Annonce
Esbjerg

Tag kandidattesten her

Billund For abonnenter

Karinnas liv er lys, krystaller og klarsyn: En tur til Perus bjerge og en betændelse i fingeren ledte hende til et liv som clairvoyant og healer

Danmark

Onsdagens coronatal: Højeste antal smittede i to måneder

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tre mænd rottede sig sammen og snød sygehus for millioner af kroner: Nu er der faldet dom over dem alle

Erhverv For abonnenter

Kig indenfor i det gamle posthus: En kleppert af en bankboks kan blive til vinkøleskab

Esbjerg

Esbjerg Kommune fraråder fiskeri i to vandløb ved tidligere brandskole: Politiker i hård kritik af forvaltning i sag om giftigt stof

Esbjerg

Politiet beder om hjælp: Tyve stjal senge for 1,2 millioner kroner

Aabenraa

Hjemmeværnsmand har snøret støvlerne: Vandrer kommunen tynd for at komme i byrådet

Kolding For abonnenter

Landmand taber 140.000 kroner om ugen på historisk lave svinepriser: Øjner konkurs hvis tingene ikke snart retter sig

Billund

To kandidater vil bevare alle institutioner, der findes lokalt: - Vores landsbyer kan ikke tåle mere lukning

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Sydjylland

Trods fjernelse af corona-restriktioner: Grænsekontrol fortsætter

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Haderslev

Karsten arbejdede hele natten på at pumpe vandet væk: Afspærret vej åbner muligvis i løbet af i dag

Esbjerg For abonnenter

Museumsdirektøren træder tilbage efter eget ønske: Hun har bare alt for meget at lave til at gå på pension

Haderslev

Coronasmittet barn var på sodavandsdiskotek: Forældre opfordres til at lade deres børn teste

Annonce