Annonce
Sport

Grindsted GIF spiller om oprykning til serie 1

Grindsted er to sejre fra en oprykning til serie 1. Første knald-eller-fald-kamp spilles på kunstgræsbanen ved Grindsted Stadion på lørdag klokken 14. Arkivfoto: René Lind Gammelmark
For to af de lokale seriefodboldhold er sæsonen endnu ikke forbi. I Grindsted skal der spilles playoff-kampe om oprykning, mens de i Krogager spiller en afgørende kamp for at undgå at rykke ned.
Annonce

Grindsted: Den udendørs fodboldsæson er så småt ved at være forbi. Det er dog endnu for tidligt for spillerne på Grindsted GIF's serie 2-mandskab at gemme støvlerne væk, for holdet har nemlig kvalificeret sig til de såkaldte playoff-kampe om en oprykningsbillet til serie 1.

I sæsonens sidste ordinære turneringskamp sikrede Grindsted GIF sig med 2-2 i Skjern andenpladsen i rækken. Den giver ret til en knald-eller-fald-kamp mod en anden to'er, og vinderen af denne kamp får så chancen for at møde et hold, der er endt lige over nedrykningsstregen i serie 1. Vinderen af denne kamp kan spille i serie 1 i foråret 2020, mens taberen må spille i serie 2.

Grindsted er med andre ord to sejre fra en oprykning til serie 1.

Grindsted GIF får fordel af hjemmebane i playoff-kampen, som bliver spillet på lørdag klokken 14 på kunstgræsbanen ved Grindsted Stadion. Her kommer Brædstrup på besøg til en kamp, hvor taberen altså kan gå på vinterferie, mens vinderen spiller en afgørende oprykningsfinale.

Annonce

Knald eller fald for Krogager

Heller ikke spillerne Krogager Boldklub kan endnu gemme fodboldstøvlerne væk. De skal nemlig også ud i en afgørende kamp på lørdag.

Krogager-spillerne endte sæsonen lige over nedrykningsstregen i serie 3 og skal derfor møde Hjerting IF fra Esbjerg-kanten i en afgørende kamp om en serie 3-billet til næste sæson. Taberen af den kamp rykker ned i serie 4. Denne kamp finder sted i Krogager og bliver fløjtet i gang klokken 14.

Annonce

Op- og nedrykning

I Billund samt i Vorbasse og Hejnsvig, hvor der bliver arbejdet sammen om at stille hold, skal der udelukkende drikkes gravøl. Billund IF rykker ret suverænt ned i serie 4, mens begge seniorhold fra Vorbasse/Hejnsvig rykker ned fra serie 4 til serie 5.

Team BFO, som er et samarbejde mellem klubberne i Blåhøj, Filskov og Sdr. Omme, har til gengæld haft succes og er rykket op i serie 4.

De ambitiøse fodboldpiger fra Billund har haft en fin sæson, som resulterede i en tredjeplads i Jyllandsserien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce