Annonce
Sport

Grindsted GIF spiller om oprykning til serie 1

Grindsted er to sejre fra en oprykning til serie 1. Første knald-eller-fald-kamp spilles på kunstgræsbanen ved Grindsted Stadion på lørdag klokken 14. Arkivfoto: René Lind Gammelmark
For to af de lokale seriefodboldhold er sæsonen endnu ikke forbi. I Grindsted skal der spilles playoff-kampe om oprykning, mens de i Krogager spiller en afgørende kamp for at undgå at rykke ned.

Grindsted: Den udendørs fodboldsæson er så småt ved at være forbi. Det er dog endnu for tidligt for spillerne på Grindsted GIF's serie 2-mandskab at gemme støvlerne væk, for holdet har nemlig kvalificeret sig til de såkaldte playoff-kampe om en oprykningsbillet til serie 1.

I sæsonens sidste ordinære turneringskamp sikrede Grindsted GIF sig med 2-2 i Skjern andenpladsen i rækken. Den giver ret til en knald-eller-fald-kamp mod en anden to'er, og vinderen af denne kamp får så chancen for at møde et hold, der er endt lige over nedrykningsstregen i serie 1. Vinderen af denne kamp kan spille i serie 1 i foråret 2020, mens taberen må spille i serie 2.

Grindsted er med andre ord to sejre fra en oprykning til serie 1.

Grindsted GIF får fordel af hjemmebane i playoff-kampen, som bliver spillet på lørdag klokken 14 på kunstgræsbanen ved Grindsted Stadion. Her kommer Brædstrup på besøg til en kamp, hvor taberen altså kan gå på vinterferie, mens vinderen spiller en afgørende oprykningsfinale.

Annonce

Knald eller fald for Krogager

Heller ikke spillerne Krogager Boldklub kan endnu gemme fodboldstøvlerne væk. De skal nemlig også ud i en afgørende kamp på lørdag.

Krogager-spillerne endte sæsonen lige over nedrykningsstregen i serie 3 og skal derfor møde Hjerting IF fra Esbjerg-kanten i en afgørende kamp om en serie 3-billet til næste sæson. Taberen af den kamp rykker ned i serie 4. Denne kamp finder sted i Krogager og bliver fløjtet i gang klokken 14.

Op- og nedrykning

I Billund samt i Vorbasse og Hejnsvig, hvor der bliver arbejdet sammen om at stille hold, skal der udelukkende drikkes gravøl. Billund IF rykker ret suverænt ned i serie 4, mens begge seniorhold fra Vorbasse/Hejnsvig rykker ned fra serie 4 til serie 5.

Team BFO, som er et samarbejde mellem klubberne i Blåhøj, Filskov og Sdr. Omme, har til gengæld haft succes og er rykket op i serie 4.

De ambitiøse fodboldpiger fra Billund har haft en fin sæson, som resulterede i en tredjeplads i Jyllandsserien.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

112

Mand bankede kvindes hoved i gulvet

Vejen

Imerco lukker i det nye år

Annonce