Annonce
Speedway

Grindsted har fået en stærk B-kører på plads

Adam Ellis, der her ses med den gule hjelmfarve, bliver en af Grindsteds B-kørere i den kommende sæson. Han var også i klubben i år, hvor han viste, at han godt kan finde rundt på en speedwaybane. Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix
Engelske Adam Ellis har netop underskrevet en kontrakt for den kommende sæson.

GRINDSTED: Han har gjort det aldeles glimrende i denne sæson, og derfor var det også helt naturligt at have en aftale for 2020.

Fire matcher i 2019 og i alt 44 point. Den slags siger man ikke nej til, når man er Grindsted og har ambitioner om at præstere godt i den kommende sæson.

- Vi er glade for, at vi har fået Adam Ellis på plads. Han er ung, og han er en dygtig B-kører, der samtidig også giver en masse til holdet. Han er god at have i ryttergården, mener Grindsted-holdleder Morten Peterson.

Adam Ellis er englænder, men han er egentlig født i Frankrig, hvor forældrene drev to værtshuse.

- Han gør det også godt rundt omkring i andre ligaer, så vi er egentlig trygge ved, at han også er hos os fremadrettet. Jeg forventer, at han kommer til at køre en hel af matcherne, men i sidste ende handler det jo også lidt om, hvordan han er i stand til at præstere, men i år leverede han varen, tilføjer Morten Peterson.

For kort tid siden kunne JydskeVestkysten fortælle, at rutinerede Kenneth Bjerre bliver Grindsteds store A-profil i 2020, og holdleder Peterson krydser fingre for, at Bjerre, Ellis og holdet får succes.

- Det trænger vi til. Det må man bare sige, og vi er virkelig opsatte. Det er ikke sikkert, at vi vinder superfinalen, men vores målsætning er en plads i superfinalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Derfor skal vi turde drømme stort

Martin Braithwaite er en god fodboldspiller, og det har han været i mange år. Ellers bliver man ikke førsteholdsspiller i Esbjerg fB, professionel i Frankrig, England og Spanien. Man bliver ikke landsholdsspiller. Det krævet særligt talent og særlig arbejdsomhed. Men et vildt, vidunderligt og vanvittigt klubskifte fra en spansk bundklub, Leganés, til en af verdens allerstørste, mest mytiske fodboldklubber, FC Barcelona, ændrer alligevel alt. 28-årige Martin er ikke længere bare en dygtig fodboldspiller, han er en stjerne, katapulteret ind på lystavlen hos stort set alle danskere. I løbet af en uge. Vi skriver sjældent om fodbold på denne plads, det bliver ikke omdrejningspunktet herfra. Men der er noget i den historie, som er værd at hæfte sig ved. Den er enormt inspirerende. Historien om en ung knægt fra Esbjerg, der – når man hører alle anekdoterne, der dukker frem nu, og det er mange - altid har haft en stålsat tro på sig selv, et mod til at sætte ambitionerne højt og en ukuelig vilje til at forfølge dem. Vejen til Barcelona har ikke været let. Der har været omveje, og der har været kampe og klubophold undervejs, som var mindre vellykkede. Men han holdt fast. Så mens alverden var ved at tabe underkæben, da knægten fra Esbjerg lørdag eftermiddag stod klar på sidelinjen på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, klar til at gøre sin debut som Messis holdkammerat, var hovedpersonen afklaret. Det var jo lige præcis det scenarie, han havde forestillet sig i mange år. Det starter med en drøm. Man når ingen steder uden, i fodbold, i politik, i erhvervslivet, i skolen, i livet. Det kræver mod at drømme stort. Det kræver fantasi. Selvfølgelig kræver meget mere end det at se drømme blive til virkelighed. Der er ganske givet flere knuste drømme end det modsatte derude, så meget desto mere er der grund til at nyde øjeblikket, når det lykkes en af vores egne at indfri en vild drøm. Mærke det. Glæde sig. Kan man komme fra et ungdomsfodboldhold i Sædding-Guldager til førsteholdet i FC Barcelona, kan alt ske. Drøm det. Drøm stort. Og gå efter den. Tænk sig; det kunne jo være, at også din gik i opfyldelse.

Danmark

Podcast: Tre tophold kæmper om oprykning fra 1. division - hvem trækker det længste strå?

Annonce