Annonce
Speedway

Grindsted har fået en stærk B-kører på plads

Adam Ellis, der her ses med den gule hjelmfarve, bliver en af Grindsteds B-kørere i den kommende sæson. Han var også i klubben i år, hvor han viste, at han godt kan finde rundt på en speedwaybane. Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix
Engelske Adam Ellis har netop underskrevet en kontrakt for den kommende sæson.

GRINDSTED: Han har gjort det aldeles glimrende i denne sæson, og derfor var det også helt naturligt at have en aftale for 2020.

Fire matcher i 2019 og i alt 44 point. Den slags siger man ikke nej til, når man er Grindsted og har ambitioner om at præstere godt i den kommende sæson.

- Vi er glade for, at vi har fået Adam Ellis på plads. Han er ung, og han er en dygtig B-kører, der samtidig også giver en masse til holdet. Han er god at have i ryttergården, mener Grindsted-holdleder Morten Peterson.

Adam Ellis er englænder, men han er egentlig født i Frankrig, hvor forældrene drev to værtshuse.

- Han gør det også godt rundt omkring i andre ligaer, så vi er egentlig trygge ved, at han også er hos os fremadrettet. Jeg forventer, at han kommer til at køre en hel af matcherne, men i sidste ende handler det jo også lidt om, hvordan han er i stand til at præstere, men i år leverede han varen, tilføjer Morten Peterson.

For kort tid siden kunne JydskeVestkysten fortælle, at rutinerede Kenneth Bjerre bliver Grindsteds store A-profil i 2020, og holdleder Peterson krydser fingre for, at Bjerre, Ellis og holdet får succes.

- Det trænger vi til. Det må man bare sige, og vi er virkelig opsatte. Det er ikke sikkert, at vi vinder superfinalen, men vores målsætning er en plads i superfinalen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Annonce